Moim zdaniem jak na 5 tc 3 dzień to ładna betaNie robiłam. To pierwsza![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem jak na 5 tc 3 dzień to ładna betaNie robiłam. To pierwsza![]()
Moim zdaniem jak na 5 tc 3 dzień to ładna beta![]()
to myślę że beta jest super...
nie karta ciaży jest u CiebieDziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Karta ciąży jest dla Ciebie i powinno się ja nosić przy sobieDziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Dziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
DziękiDo lekarza mozesz isc sobie wczesniej, a karte ciazy zalozy Ci juz ten ktory bedzie Cie prowadzil. Mi zalozyli dopiero w 11 tygodniu. No i najlepiej isc jesli nic sie nie dzieje i nie potrzebujesz l4 okolo 7-8 tydzien. Jak juz będzie serce, zeby wczesniej sie nie denerwowac....
Jeśli komuś zależy na becikowym kartę ciąży należy mieć wypisaną do 10tc (albo inny dowód, że jest się pod opieką lekarską już od tego czasu)Dziewczyny karta ciąży zostaje u lekarza? Zastanawiam się nad tym czy czekać na wizytę do lekarza u którego chciałabym prowadzić ciążę. Wolny termin dopiero na 30.04. Czy iść wcześniej?
Jeśli komuś zależy na becikowym kartę ciąży należy mieć wypisaną do 10tc (albo inny dowód, że jest się pod opieką lekarską już od tego czasu)![]()