Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystkoWiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Ja piłam humane jako wcześniak w 1987 r.Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko
@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.
Dzięki za informacje, tyle tego wszystkiego ...A butelki jakieś polecasz ?Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko
@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.
Ja mam Avent i małemu pasuje. Leci tyle ile trzeba i kształt cyca maDzięki za informacje, tyle tego wszystkiego ...A butelki jakieś polecasz ?
Spanie na siedząco. Hehehe skąd ja to znam. Ja ostatnio usnęłam podczas karmienia.... Podparta o rękę. Obudziłam się jak mały kończył butle.Po porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
Zobacz załącznik 961233
U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.
Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ?teraz to widze jak Lila jest ze mna.
Prawda że fajnie jak te które zostały mamuskami są tu dalej z nami? Mam nadzieję że mi czas i chęci też pozwolą na to.Wiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Słodki SzkrabekPo porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
Zobacz załącznik 961233
U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.
Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ?teraz to widze jak Lila jest ze mna.