reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Wiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko

@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.

Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko

@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.
Ja piłam humane jako wcześniak w 1987 r. :) we wtorek mam badania 1 trym, będę wtedy 12+1, powoli odchodzi mi trochę stres ze znowu poronie, chyba po 12 tyg to ryzyko gwałtownie spada

Po porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
IMG_20190409_182245.jpg

U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.

Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ? ;) teraz to widze jak Lila jest ze mna.

Po porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
Zobacz załącznik 961233

U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.

Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ? ;) teraz to widze jak Lila jest ze mna.
Spanie na siedząco. Hehehe skąd ja to znam. Ja ostatnio usnęłam podczas karmienia.... Podparta o rękę. Obudziłam się jak mały kończył butle.
Dużo zdrówka dla mamy i dziadka.
Lilka ma tyle włosów. Cudne. Mój jest łysolek. Ma takie delikatne jasne. Brwi i rzęski też.
Ja cały czas powtarzam że było warto. I zdania nie zmienię :)
Nastaw się że jeszcze długo nie dojdziesz do siebie. Ja jestem już 2 tygodnie po i też jeszcze nie czuję się dobrze. Są dni kiedy blizna boli, zwłaszcza wieczorem. Część dnia czuję się dobrze a część osłabiona, jest mi strasznie gorąco. Obstawiam że taką mam reakcję na operację no i hormony robią swoje. Mam nadzieję że po 6 tygodniach połogu wszystko pójdzie sobie w las :)

Mamuśki jak się czujecie przy dzisiejszej pogodzie? U mnie samopoczucie jakoś nie najlepiej. Mam jakieś pobolewanie glowy szyi z prawej strony ale i mam przytkany nos zastanawiam się czy mnie nie przewiało. Denerwuje się i moje samopoczucie jeszcze bardziej mi się pogarsza

Wiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Prawda że fajnie jak te które zostały mamuskami są tu dalej z nami? Mam nadzieję że mi czas i chęci też pozwolą na to.
Pamiętam że po poprzednim CC już w szpitalu nie chciałam brać tabletek przeciw bólowych bo mnie nic nie bolało. Jedynie kręgosłup, ale pewnie temu że znikło obciążenie i się przystosowywał. Tydzień po śmigałam i jeździłam autem. Boję się że teraz może być gorzej.
U mnie moje leki rozkręciły się na dobre. Nie chcę mi się z domu wychodzić i w ogóle spadek formy.

reklama
Zobacz załącznik 961233

Słodki Szkrabek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry