Agulaczarnula
Aktywna w BB
Myslalam, że ja tu jestem najstarszaZapomniałam dopisać ze potem to mam dodatkowe skurcze na sercu no i w głowie tak dziwnie ,ale grunt to zdawać sobie z tego sprawę i pomagać sobie ,a cukry też ograniczylam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myslalam, że ja tu jestem najstarszaZapomniałam dopisać ze potem to mam dodatkowe skurcze na sercu no i w głowie tak dziwnie ,ale grunt to zdawać sobie z tego sprawę i pomagać sobie ,a cukry też ograniczylam
Mi farbuje kolezamla .Ja farbuje bez amoniaku .Mam 43 sanco 2.150Zapomnialam się Was zapytać- czy farbujecie włosy. W internecie informacje są baaardzo podzielone. Umowiłam się dzis do fryzjerki na farbowanie odrostów ale trochę się boję. Czasem robiłam to sama, ale ona zrobi to szybciej, dokładniej i lepiej. Jednak dalej się waham czy nie zaszkodzę dziecku. Odrosty mam okropne. Zaczęłam siwieć w wieku 13 lat, teraz mam 38 i ponad 80% włosów mam siwe. W niedzielę idziemy na komunię a ja wygladam jak baba po 60- tce![]()
Poszukalam trochę informacji na ten temat. Można ale bez amoniaku. Najlepiej saszetka. Kupiłam więc saszetkę i może pomożeDziewczyny można farbowac włosy. Malować paznokcie też. Nie dajcie się zwariować![]()
ja sobie darowałam...moja fryzjerka odradziła do połowy ciąży......ale dam sobie spokój do porodu...Zapomnialam się Was zapytać- czy farbujecie włosy. W internecie informacje są baaardzo podzielone. Umowiłam się dzis do fryzjerki na farbowanie odrostów ale trochę się boję. Czasem robiłam to sama, ale ona zrobi to szybciej, dokładniej i lepiej. Jednak dalej się waham czy nie zaszkodzę dziecku. Odrosty mam okropne. Zaczęłam siwieć w wieku 13 lat, teraz mam 38 i ponad 80% włosów mam siwe. W niedzielę idziemy na komunię a ja wygladam jak baba po 60- tce![]()
Ja dzisiaj byłam u fryzjerki; w ogole nie potrafiła mi odpowiedzieć na moje pytanie. Stwierdziła tylko że slyszala, że w pierwszym trymestrze nie wolno ale w drugim miesiacu ciąży to można. Serio. Nie ironizuję, naprawdę tak powiedziała. Pewnie sie jej pomyliło, młoda dziewczyna, ale zrezygnowałam z wizyty. Poczytałam że farbe z amoniakiem nie wolno tylko jakieś lżejsze. A ja juź jestem tak szokująco siwa nad czołem,wae muszę się ratować. Kupię jeszcze jutro farbe w spray'u na odrosty; jakoś muszę wyglądaćja sobie darowałam...moja fryzjerka odradziła do połowy ciąży......ale dam sobie spokój do porodu...![]()
Właśnie mam podobnie. Czuję się bardzo dobrze, żadnych przykrych objawów. Dziś od rana kursuję, sprzątam, zakupy. Ale ci jakiś czas pojawia się taki niepokój, że to dopiero drugi miesiąx, jak ja to wytrzymam, a co jeśli dostanę takiego ataku że nie przejdzie. Przeleci mi to przez głowe i mimo że puszczam, nie przywiązuje wagi, to pozostawia taki niepokój. Mam nadzieję że bedę sibie potrafila z tym poradzić.Pewnie że można a nawet trzeba dla lepszego samopoczuciau mnie na tą chwilę ok. Czasem mnie nachodzą leki że dopadnie mnie depresja. Tego się najbardziej boję. Nie wiem czemu takie myśli.