reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki ze Śląska

Aguś super ze z maluchem wszystko w porzadku :-) ja nie chodziłam do szkoły rodzenia na Łubinowej, bo prowadziłam tam już drugą ciążę, ale chodziła znajoma (nawet dwie) i były bardzo zadowolone :-)
A co do płci to może będzie całkiem kinder niespodzianka będzie?

Jak chodzi o sam poród - to pamiętajcie dziewczyny - że w przypadku porodu SN najwazniejsza jest położna a nie lekarz - lekarz przybywa na sale na sam finał i szycie... całą robotę "odwala" położna. Co innego przy cc ofkoz :-)

reklama
Aguś super ze z maluchem wszystko w porzadku :-) ja nie chodziłam do szkoły rodzenia na Łubinowej, bo prowadziłam tam już drugą ciążę, ale chodziła znajoma (nawet dwie) i były bardzo zadowolone :-)
A co do płci to może będzie całkiem kinder niespodzianka będzie?
Jak chodzi o sam poród - to pamiętajcie dziewczyny - że w przypadku porodu SN najwazniejsza jest położna a nie lekarz - lekarz przybywa na sale na sam finał i szycie... całą robotę "odwala" położna. Co innego przy cc ofkoz :-)
Hej Abeja!
Kurcze moze faktycznie dopiero przy rozwiazaniu poznamy płeć
...Hmmm... z jednej strony nawet fajnie tak do konca nie wiedziec:-)A co do poloznej to mam pytanko: miałas tzw. swoja polozna ktora byla z Tobą caly czas?
jaqk to wyglada na łubinowej??

Hej ciężaróweczki:-)

To i ja się dopiszę do waszego wątku. Marcóweczka z Sosnowca się kłania. Ja chcę rodzić na Raciborskiej, czy któras z was tez tam zamierza rodzić? Ja słyszłam bardzo dobre opinie o tym szpitalu, od moich znajomych.

Mam do was pytanko a propos usg 4d. Chciałam się na nie wybrac, no bo słyszłam, zę super przezycie no i pamiatka niesamowita, nooo ale zaczęłam dzwonic po katowickich klinikach i cena nie spada poniżej 300 zł! A jeszcze w grudniu 2008 znajomi robili to usg za 150 zł na Żelaznej. teraz robią razem z połówkowym 2d (200zł) + to 4d. Nie wiecie gdzie można zrobic samo badanie nieco taniej? Połówkowe robi mi moja gin. wiec nie chcę płacić za badanie dwa razy.

Pozdrawiam

USG prenatalne w Katowicach w Provicie na Żelaznej kosztuje 200 zł (I trymestr) i 220 zł (II trymestr) + jeżeli chcesz mieć nagranie z badania to dopłacasz albo 40 zł (obraz 2D) albo 100 zł (obraz 3D). Ja wzięłam ta drugą opcję. Zapytaj swojego lekarza czy może ci wypisac skierowanie - wtedy badanie prenatalne będziesz miała bezpłatnie.

Hejka:-)
Witaj martadu:blink:

Na USG prenatalnym byłam w środę w Zięba Clinic. Feminie skończyły się pieniądze z funduszu. Bardziej podobało mi się w Feminie, także prywatnie ją polecam:tak:

Ale najważniejsze jest to, że z maleństwem wszystko w porządku i że... poznałam płeć:-). Będziemy mieli SYNA!!!

madzia27- Wczoraj byłam u swojej gin i zapomniałam ją wypytać o szkołe rodzenia:sorry2:. Jak tam zadzwonię to dam Ci znać co i jak:tak:

USG prenatalne w Katowicach w Provicie na Żelaznej kosztuje 200 zł (I trymestr) i 220 zł (II trymestr) + jeżeli chcesz mieć nagranie z badania to dopłacasz albo 40 zł (obraz 2D) albo 100 zł (obraz 3D). Ja wzięłam ta drugą opcję. Zapytaj swojego lekarza czy może ci wypisac skierowanie - wtedy badanie prenatalne będziesz miała bezpłatnie.

To dosyć drogo. W Feminie prenatalne kosztuje 170zł, natomiast prenatalne z 4D 250zł. W cene wliczona jest już płyta. W Zięba Clinic badanie prenatalne 4D kosztuje 230zł z płytą.

cześć dziewczyny,
ja też z Rudy i też podwójna, jako, że przebywam na zwolnieniu mam dużo czasu i fajnie byłoby pogadać z kimś w odmiennym stanie:-)

cześć dziewczyny,
ja też z Rudy i też podwójna, jako, że przebywam na zwolnieniu mam dużo czasu i fajnie byłoby pogadać z kimś w odmiennym stanie:-)
Czesc Alex! Ja tez siedze w domku, wiec moze wreszcie cos sie tutsj ruszy, bo ostatnio martwa cisza na tym watku:) na kiedy masz termin?

reklama
Do góry