alex___
Fanka BB :)
Dziewczyny! Donoszę, że w tesco wyprzedaż ciuszków dla dzieci - cudne. Poszalałam, kupiłam Młodemu trampki, skarpetek multum, sweterki no i ciuszki na przyszłe Boże Narodzenie (nie mogłam się oprzeć, a ceny po obniżce zachęcały).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Ciesz sie Monia że dostaniesz gondolkę. Zostanie Ci kasy na inne rzeczy a jak się dzidziuś urodzi to dopiero będą wydatki. Ja nic nie kupowałam przed porodem za to teraz na potęgę ale przynajmniej widzę czego maluszek potrzebuję. A takiemu malcowi obojętne w czym jeździ i tak nic nie widzi:-) a wertepy większość dzieci uwielbia, mój usypia najlepiej na kocich łbach.
Do szkoły rodzenia nie chodziłam. Okazało się przy porodzie że na nic wszystkie rady bo i tak nie da się oddychać tak jak trzeba ani nie przeć wtedy kiedy chce ci sie przeć generalnie i tak wszystko położna mówi na bieżąco jak stać jak chodzić itd. a wszystko dzieje się samo i nie da się za bardzo tego kontrolować ale urodziłam:-) i wcale nie było tak źle.
. Poprostu nie jestem w temacie nowoczesnych wózków, bo nawet nie miałam potrzeby się nimi interesować

Współczuje wszystkim mamom, które zakupiły sobie chicco, badź conneco (tez chciałam taki niebieski sobie sprawić) bez znaczenia na markę kazdy trójkołowiec, zimą bedzie cięzko. Co do blokady kół w wózkach bardzo szybko się wyrabiają. Miałam watpliwa przyjemność prowadzic dwa takei wózki skrętne.. bez komentarza
Jak piszecie o tych wózkach to mi się żal robi, że nie będę mogła sobie wybrać i kupić. Mam po kuzynie gondolkę, nie jest rewelacyjna, bez skrętnych kół i design taki starawy, ale na te kilka miesięcy starczy. Spacerówkę dla Kubusia kupimy już nową![]()