reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciężka sprawa

• Starter tematu guest-1738525525
  • Rozpoczęty
I dodam, pierwsze dziecko urodziłam jako 21latka na studiach, mając bardzo dobre zaplecze finansowe, ogromną pomoc rodziców. Mimo, że bardzo kocham dziś moje 14letniego syna, mimo że mam jeszcze dziecko 10 letnie i lekko ponad roczne - to był mega błąd. I gdybym mogła dziś cofnąć czas nigdy nie zdecydowałabym się na dziecko w wieku 21 lat, a co dopiero mając 18 🤡

reklama
Hm... To w zasadzie czego oczekujesz od tego forum? Że Ci przytakniemy i powiemy, że to zajebiscie, że ty przed trzydziestką, możnaby powiedzieć, że dojrzała rozsądna kobieta chce mieć dziecko i bawić się w dom z nastolatkiem?

Dla mnie to głupi pomysł. Kupcie sobie pieska może najpierw i zobaczcie czy obowiązki zwiazane z psem was nie przerosną.

W poprzednim związku piszesz, że straciliście uniesienia itd. Uwierz mi, za dużo uniesień przy niemowlaku z kolkami itd też nie będziecie mieć 😅
Ja mając 18 lat chciałabym zarabiać na własne przyjemności i imprezy😂
no ale nie każdy chce chodzić na imprezy i ja i chłopak spełniamy się w naszych hobby które nas połączyło i tak mamy też psa. Którym się zajmujemy
[/QUOTE]
No więc nie wiem co napisać. Powtórzę, że dla mnie to niemądry pomysł. 18 lat to dorosłość tylko na papierze a nie w głowie.
Tyle z mojej strony.

Mam 27 lat i ja nie mogę ogarnąć skąd masz taki pomysł.
A co rodzice tego nastolatka, że chcesz zrobić z niego buhaja rozpłodowego dla własnych marzeń? 🤷🏻‍♀️ Nie rozumiem, serio. Nie ma dorosłych mężczyzn w normalnym wieku? Niejeden by chciał dziecko, to Ty chcesz dziecko z dzieckiem?

Naprawdę chciałabym nikomu nie ubliżać, ale chłopak kończy zawodówkę więc 🙈
Myślę, że nikt tam nie jest zbyt lotny.

Mam 27 lat i ja nie mogę ogarnąć skąd masz taki pomysł.
A co rodzice tego nastolatka, że chcesz zrobić z niego buhaja rozpłodowego dla własnych marzeń? 🤷🏻‍♀️ Nie rozumiem, serio. Nie ma dorosłych mężczyzn w normalnym wieku? Niejeden by chciał dziecko, to Ty chcesz dziecko z dzieckiem?
Dorosły facet jak widzi kobietę, ktorej jedynym marzeniem jest posiadanie dziecka to wie, że trzeba wiać 🙈 ten jeszcze nie wie, więc...

Ale przecież to jak z ksiązek i filmów 🙈
Gość zalicza starszą babkę, ktora miesza mu w głowie, zalatwia mu mieszkanie, zalatwia mu pracę, robią sobie dziecko. Potem ona zajmuje sie dzieckiem, a on zaliczaniem mlodszych dziewczyn 🤡

Dorosły facet jak widzi kobietę, ktorej jedynym marzeniem jest posiadanie dziecka to wie, że trzeba wiać 🙈 ten jeszcze nie wie, więc...

Ale przecież to jak z ksiązek i filmów 🙈
Gość zalicza starszą babkę, ktora miesza mu w głowie, zalatwia mu mieszkanie, zalatwia mu pracę, robią sobie dziecko. Potem ona zajmuje sie dzieckiem, a on zaliczaniem mlodszych dziewczyn 🤡
Po prostu ciężka sprawa 😅

reklama
Ile on dostaje za praktyki 650zl max

Nie dziwię się że nie chce dziecka,żaden 18 nie chce świadomie dziecka ,bardziej to są wpadki .
Zejdź na ziemię bo w kółko jedno i to samo pragnienie dziecka
Przez tyle lat się starałaś i nic
To znaczy że coś gdzieś nie pasuje i nie zachodzisz w ciążę.
Na początku przebadać się i iść na terapię bo to trochę chore moim zdaniem. Chłopak 18 letni nie chce być ojcem.
Ty chcesz być matką na siłę chcesz być szczęśliwa czyimś kosztem i spełnić swoje pragnienie

Do góry