Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Widzę,że tam jest dostawa w 2 dni więc rzeczywiście zamówię w ostatniej chwili Bo jak się okaże ,że zbierzemy się do ślubu w lipcu to już w żaden rozmiar nie wejdę
meggi sukienka śliczna, ja narazie z ciuchami mam spokój, bo pupiłam sobie trzy pary spodni, jedne dresowe ciążowe z pasem i dwie pary biodrówek. Tylko mam problem ze spodniami do pracy bo musze na gumce je juz nościi troche mi teraz spadają.
a ja zakupiłam wczoraj kolejne legginsy bo w moich jeans'ach już mi niewygodnie Dostałam od siostry 4 pary spodni ciążowych ale są ,że tak powiem dość duże Śmiałam się do siostry,że ja tak nie przytyje to mnie stuknęła w czoło A moja 7-letnia siostrzenica jak je zobaczyła to powiedziała; " Ciocia nie mów,że Ty będziesz taka gruba?!"
Marcelina ja mam ten sam problem w moje jeansy już nie wchodzę i to nie dlatego że mam brzuch tylko rozrosłam się strasznie w biodrach i chodzę teraz tylko w spódnicach. Ja czekam do wizyty mam 10 lutego jak wszystko będzie ok to sobie kupię już ciążowe spodnie
ja nie wiem, gdzie się rozrosłam hehe ważne, że muszę się odpinać żeby móc usiąść a latanie z rozporem rozpiętym w pracy- mało fajne :-)
Dziś też wskoczyłam w spódnice.. ale długo tak też nie mogę, więc mam nadzieje , że spodnie przyjdą