reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Cena taka bo to sa chyba pojedyncze egzemplarze i to sa lalki, ktore glownie kupuja dorosli dla siebie a nie dla dzieci.
Kiedys ogladalam film o rebornach. Dla mnie to jest dziwne. I lalki ,ktore czasem wygladaja jak martwe niemowlaki i kobiety, ktore sobie je kupuja jako substytut dziecka.

Tak mi się włosy rzuciły w oczy, ze nie spojrzałam na cenę:-) rzeczywiście kosmiczna. Hand mejd, jedyna taka, ale przecież nie wyrzeźbiona tylko odlana. Włosy z moherku, ot po prostu nie maszyna szast prast je w głowę wetknęła tylko jakaś pani.
Robota jak każda inna, jak w fabryce LG, czik- czik podzespołek w ramę, czik- czik kolejny, czik- czik przez cała zmianę.
Miku by ten moher tak wyczochrał, ze wypłakałabym każdą złotówkę po stokroć.

Lala ładna :tak: Rzeczywiście od razu przyszło mi do głowy, że można taką wsadzić do wózka i iść na spacer udając, że to prawdziwe dziecko.

Dostałam paczkę z tymi klockami Hemar. Ciężko się dziady rozczepiają, poza tym dwa jakieś takie stopione były i poszły do kosza. Jest ciuchcia, która niby ma takie zaczepy, żeby przyczepić do niej wagony, ale nie ma żadnych haczyków, żeby przyczepić klocki na kółkach. Okna i drzwi jakoś nie bardzo pasują do czegokolwiek. Generalnie jestem tak średnio zadowolona, szczególnie za tą cenę. Babcia obiecała kupić pod choinkę lego duplo, a te zawiozę do babci, żeby młoda miała się czym bawić u niej.

Dostałam paczkę z tymi klockami Hemar. Ciężko się dziady rozczepiają, poza tym dwa jakieś takie stopione były i poszły do kosza. Jest ciuchcia, która niby ma takie zaczepy, żeby przyczepić do niej wagony, ale nie ma żadnych haczyków, żeby przyczepić klocki na kółkach. Okna i drzwi jakoś nie bardzo pasują do czegokolwiek. Generalnie jestem tak średnio zadowolona, szczególnie za tą cenę. Babcia obiecała kupić pod choinkę lego duplo, a te zawiozę do babci, żeby młoda miała się czym bawić u niej.
no to przykro mi i szkoda bo ja tez je chciałam berbeciom pod choinke kupić no cóż nie da sie zaoszczędzić chyba duplo zostanie:sorry:

Lala ładna :tak: Rzeczywiście od razu przyszło mi do głowy, że można taką wsadzić do wózka i iść na spacer udając, że to prawdziwe dziecko.

To mnie zmartwiłaś bo tez miałam kupić.Tzn jak, jest ciuchcia mi są wagony a nie ma jak złączyć?
Słabo, słabo.
Klocki się pewnie rozruszają.Oglądałam w sklepie Wadera takie wielkie klocki, tez ciężko chodzą, Pani sklepowa stwierdziła,ze raz dwa się wyrabiają.

Szopek, jest ciuchcia, a wagonów ni ma, jest za to całe stado klocków z kółkami i można je przyczepiać pod zwykłymi klockami improwizując wagony. Tylko połączyć tego się nie da, bo nie ma czym.

reklama
Szopek jesli chodzi oo ta podrobe fontanny Playskool to jest to o polowe mniejsze.ale role spelnia ta sama.
Migotka No szkoda,moje klocki chodza super ale kupione kilka lat temu.

W Auchan jest teraz duza promocja na zabawki ,sa tez klocki w worku lub fajnym pudelku za chyba 20zl. Mozna sobie je pomacac.
12.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry