reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

aenye- my tez lego duplo nie mamy ale są takie średnio-mniejsze. :dry:

Zresztą on najbardziej lubi drewniane jak ta lokomotywa czy piramidka i chicco ( znowu są na allegro , znowu cena hmmm jest popyt jest cena).

jakby mnie fundusze nie ograniczały to:
UCZYMY SIĘ LICZYĆ! PIRAMIDKA-KULECZKI BOIKIDO! (789928233) - Aukcje internetowe Allegro
BOIKIDO ___ POCIĄG DO CIĄGNIĘCIA UKŁADANIA 18M (810817443) - Aukcje internetowe Allegro
DREWNIANA PIRAMIDKA UKŁADANKA 2 - 16 elementów (810964441) - Aukcje internetowe Allegro
BOIKIDO*STOLIK DO NAUKI LICZENIA*18m+*+GRATIS*W-WA (813836031) - Aukcje internetowe Allegro
** TĘCZOWE KLOCKI DREWNIANE * BOIKIDO* wys GRATIS (790838783) - Aukcje internetowe Allegro
wracam na ziemię:
muszę na pewno kupić farby do malowania rękami

reklama
;-)
Minka- to tego pieska jednak nie kupiłaś?

nie kupiłam bo za mały był entuzjazm aby wydac tyle kasy i 1 raz pobawić się :tak:
co do pociagow mamy 1 jeszcze po Wiktorze niezniszczalny mala nawet juz umie sama puszczac zawsze stoi na widoku TOMY -MÓJ PIERWSZY POCIĄG -4402 !!! (808976084) - Aukcje internetowe Allegro polecam z czystym sumieniem:tak:
a i jak dla chlopca to samochody wadera wszystkie jeszcze mamy ulubiony jest Julianny te duzy ;-)Wader GIGANT TRUCK WYWROTKA z PRZYCZEPKĄ PROMOCJA (791094152) - Aukcje internetowe Allegro wchodzi do n8iego i kaze sie wozic heheh tylko my nie mamy przyczepki, a to plecam też pisałam wcześniej o nim :tak:
MEGA BLOKS GRAJĄCE PIANINO + KLOCKI (819658510) - Aukcje internetowe Allegro

te misie tez ciagle w uzyciu, tylko jest 1 problem ze pozniej sa wszedzie...Drewniane misie do przebierania 72 elem.JAK NOWE!! (810118142) - Aukcje internetowe Allegro tylko moja nalezy do tych co wiecznie cos buduja ukladaja

My w niedziele byliśmy w Krakowie i zachaczyliśmy o Tesco i oczywiście wyszło jak oni te promocje robią Jednemu obniżą cenę a całej reszcie tak wywindują ze i tak dobrze zarobią bo ludzie czesto kupuja wiecej niż jedno Wiec pozostale niż promocyjne zabawki droższe nawet niż w naszym malym mieście nie mówiąc o Allegro Dobrze chociaż że Garnuszek na klocuszek był za 79zł to kupiliśmy chrzesniakowi bo Zuzia ma i go uwielbia Tak samo Gąsienice Gawędziare To sa jedyne zabawki którymi bawi sie codziennie i to długo W ogóle właśnie najbardziej do tych interaktywnych ma zamiłowanie Klockami dopiero coś próbuje ale tak sobie A jeszcze ksiązeczki uwielbia takie co mają postacie z modeliny
Ja na spółkęz ciocia myśle o kupieniu Krzesełka Uczydełka bo jak pisalam Zuza lubi takie śpiewające zabawki Na tych forach zakupowych ma ono rewelacyjne opinie Ktoś z was chyba ma Choć też chyba zależy od tego które dziecko czym sie interesuje

Sylwia - Co Tesco to ogó,nie uważam, że sa tam drogie zabawki, przynajmniej nie jak na moją kieszeń.
A krzesełko uczydełko moja córcią dostała na roczek i w sumie od początku jest nim zainteresowana (z krótkimi przerwami oczywiście) :)

No proszę, tak przypuszczałam, że to jakaś podpucha z tymi promocjami w marketach:confused2:
Ja tak się zastanawiam nad takim prezentem pod choinkę. Mam dylemat - czy w ogóle kupować, bo to dość duże chyba jest i zagraci mi pół mieszkania, a po drugie skoro ja za bardzo nie gotuję, to będę córce kuchnię kupowała?? :-D:sorry: Są oczywiście tańsze kuchnie, nawet za 30 zł, ale moja tak lubi tego kotka :sorry: Sama nie wiem...

panna migotka, sliczna ta kuchnia! corce bym taka kupila ;-)

a swoim jak mowilam juz, kupuje tez kuchnie tefal cheftronic ;-) moj Filip ostatnio namietnie 'gotuje'rozne rzeczy w czymkolwiek, co przypomina garnek, a i Maks ma jazdy na karmienie swoich zabawek lyzeczka, z kubka je poi i wydaje smieszne dzwieki przy tym. takze mysle, ze zabawe beda mieli przednia!

a te zabawki smoby sa swietne, bardzo wytrzymale, dobry plastik. takie za 30zl to przy moich temperamentnych dzieciach nie wytrzymaja dlugo :no: ;-)

Migotka te kuchnie nie sa duze bo zaledwie twoja ma 80cm wysokosci,wiec duzo miejsca nie zajmuja.Widzialam tez ja,bo moja Vanesska lubi kotke ta ;-) ale chyba lepsza jest kuchnia z dzwiekami wlasnie jak tefal.

Ja kiedys kupilam kuchnie to zaraz wyladowala na ogrodku bo taki szajs ze......

reklama
Do góry