reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

szopek
, pościel jest ekstra, kolorki śliczne, jakośc bardzo dobra. Właśnie dzisiaj odkryłam, że ten sprzedawca ma również zestawy: poszewka na poduszke plus koldre:-). Polecam

to sie skuszę- ja właśnie sprawdziłam, ze on ma też te poszewki i sie rzucę na pełen komplet.:-) ochraniacz, prześcieradło + poszwy.

reklama
Już mam dziś dobry humorek:
mężuś wraca z delegacji i dzidziusia obkupiłam, najpierw w ciuchołku i teraz na aukcji :-):-):-)

moje cudeńka
ciuszkiwszafierj8.jpg
ciuszkiwszafie2yi0.jpg
pierwszebucikijv2.jpg
skarpetkiwe8.jpg
sukieneczkatt7.jpg
ubranka6pn0.jpg
ubranka5sn8.jpg
ubranka4ee8.jpg
ubranka1ry8.jpg
ubranka7mc0.jpg

cfcgirl - śliczna kolekcja :-) na początek chyba masz już wszystko :tak::tak:

a Ja też się pochwalę co dzisiaj Nasz Patryczek dostał od przyszłej chrzestnej matki ;-):-)

2piochyibodziakcq9.jpg

okrycie3funkcyjnein0.jpg
3funkcjenm3.jpg

a to od babci
ltepioszkidn1.jpg
czepeczkasz8.jpg

reklama
Polka
do mnie też już doszła, jest śliczna. Ja wziełam komplet z misiem i komplet z owieczkami. Pan natomiast zapomniał dołożyć rożka, ale jak tylko sie upomniłam on przepraszał za pomyłkę i dostałam na następny dzień, nie wiem jak to zrobił:-):-):-)

Do góry