reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

cos sie brzydko wlkeja. wejdzcie na www.feretti.pl sa tam cudne rzeczy.
ja bede miala DoDo Blue
Ja tez mam tą pościel, tylko Jungle Blue, jest śliczna. Spotkałam się z samymi dobrymi opiniami o tej firmie:-). Faktycznie cena nie jest niska, ale na zmianę kupię troszkę tańszą pościel. Mam nadzieję, że Feretti posłuży nam kilka lat.

Dziewczyny, a kupiłyście już nosidełko do auta? Jeśli tak, to jakie?

reklama
dzieki, pola :-)

co do nosidelka, ja mam w sumie dwa. jeden z implasta, od kompletu, ale troche go nie lubie, bo sie w nim maly straaasznie pocil - takie sztuczne dziadostwo.
a teraz pozyczylam jeszcze od szwagierki maxi-cosi i zobaczymy, ktory bedzie lepszy. bo to wszystko przeciez sztuczne dziadostwo jest :-(
moze jakis pokrowiec, wkladka dodatkowa bawelniana by sie nadala, ale nie znalazlam nic takiego..

dzieki, pola :-)

co do nosidelka, ja mam w sumie dwa. jeden z implasta, od kompletu, ale troche go nie lubie, bo sie w nim maly straaasznie pocil - takie sztuczne dziadostwo.
a teraz pozyczylam jeszcze od szwagierki maxi-cosi i zobaczymy, ktory bedzie lepszy. bo to wszystko przeciez sztuczne dziadostwo jest :-(
moze jakis pokrowiec, wkladka dodatkowa bawelniana by sie nadala, ale nie znalazlam nic takiego..

W "Wielkim Świecie Małych Odkrywców" widziałam, jak wkładali pieluszkę albo cieńki kocyk, ale jakoś tak to fajnie układali... zobacz sobie w archiwum programu na iTVP - Strona główna

Dziewczyny, a kupiłyście już nosidełko do auta? Jeśli tak, to jakie?
maxi cosi city
Podsyłam ci link z testami fotelików, ale na próżno szukać tu tańszych firm typu eurobaby, 4baby a chronić przecież jakoś muszą.
testy fotelików
.
Z tego co sie zdążyłam zorientować, dzieci pocą sie prawie w każdym foteliku. Najlepszym rozwiązaniem jest tak jak mówi pola posiłkowanie sie np. pieluszką flanelową.

A ja sie skusiłam na te różowe cuda - w rzeczywistości sa jeszcze ładniejsze!!!
Uroczy nowiutki kocyk z frędzelkami (na lato), okrycie/kocyk letni, dwie pary pajacyków (na zdjeciu jeden z nich).
Wszystko za 17zł i bez koszktów wysyłki, bo odebrałam sobie osobiscie :happy:

Załączniki

• ciuszki 058.jpg
    ciuszki 058.jpg
    79,6 KB · Wyświetleń: 52
To racja z tym poceniem, mam Implasta po Kubasie, ale latem wkładałam tam tetrę. Za to dzisiaj wpadłam na pomysł przy praniu tego obicia z fotelika, żeby sobie uszyć taki pokrowiec z frotty albo bawełny, może coś pokombinuję... na allegro widziałam kiedyś takie pokrowce na maxi cosi, ale na te foteliki większe, dla starszych dzieci, i trochę drogie były z tego co pamiętam

ja mam Maxi Cosi Cabriofix, z miłym, bawełnianym pokryciem.

Ja też mam taki, a to dlatego, że kupowaliśmy w kąplecie z wózkiem (Quinny Speedi SX), więc wszytsko mam mozna powiedzieć w jednym, za jednym zamachem kupilismy wszytsko i taniej nas to wyszło ;-)Podobno ten fotelik jest postrzegany jako jeden z najbezpieczniejszych dla Maluchów i wystarcza na dośc długo, bo ok 8 miesięcy chyba czy jakoś tak

reklama
Dziewczynki, na naszych aukcjach (Stowarzyszenie Zawsze Jest Nadzieja) pojawiło się sporo ciuszków w rozm. 56-62. Zapraszam, moze znajdziecie cos dla swoich pociech, a przy okazji wspomozecie chore dzieciaczki :-)

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9963913

ech... też jestem majówką, tyle, że z zeszłego roku. Pozdrawiam was serdecznie i zyczę samych lekkich porodów :-)

Do góry