reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Ja mam taka.........tzn Vanesska .ale dlugo nie uzywalam jej...jakos tak wyszlo.Stoi i sie kurzy.Jest rozowa.Trzeba delikatnie chustac zeby sie nie odrywala od podlogi a do tego nie trzeba naprawde wielkiego bujania.No ale ogolnie ok.A juz sobie przypomnialam nie uzywalam duzo bo dziadek zrobil Vanessce na ogrodku chustawke inna:tak:.Moge sprzedac:-p

Załączniki

• hustawka.JPG
    hustawka.JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 45
A taka mam tez kupilam uzywana w komisie bo nowa jest za droga a i tak z przeznaczeniem do 9 kilo chyba czy 7 :sorry2: no ale dosc dlugo jej uzywalaismy na poczatku :tak:

Załączniki

• aaaaaaaaaaaaaaaa.JPG
    aaaaaaaaaaaaaaaa.JPG
    18,8 KB · Wyświetleń: 35
mam pytanie. Otóż jako dziecko miałam huśtawkę zawieszaną w futrynie drzwi. Wsadzało mnie sie tam i fik usypiałam w trymiga. Chciałabym kupić jakąś mocarna hustawke dla młodego.Nie mogę takiej na futrynę- mieszkam w bloku i mam metalowe futryny.Macie może jakieś doświadczenia? może coś takiego? Ale boje sie, ze rurki trachną ...
0234 SUPER HUŚTAWKA DLA DZIECI - HUSTAWKI KURIER (299601694) - Aukcje internetowe Allegro
daj sobie spokuj :-p
Jakoś nie jestem przekonana ....
Jasiek miał takiego skoczka na spręzynie i w tym brykał całe dnie ...a potem olał hustawki domowe i woli te na ogrodzie :sorry2:

hustawka fajna sprawa:tak:my nie mielismy dla malego :-(ale teraz jak cos fajnego znajde to napewno kupie:tak::-)

Lady nie wszyscy maja ogrodki......
nie chodzi o ogródek ...sa jeszcze place zabaw pod blokiem albo w miasteczkach :tak:
Chodzi o to że wg. mnie to ..." impreza na chwile" taka huśtawka ...wydaje mi sie mało stabilna ...i wykonana ze słabego materiału .

Lepiej zamontować huśtawkę w futrynie drzwi ...niz tarmosic sie z taką " landara " po całym mieszkaniu ...rozkładac , składac i ogólnie zajmowac miejsce w mieszkaniu .

poza tym na allegro pełno jest takich używanych i w każdej ofercie piszą " mało używana , sporadycznie uzżywana , prawie nie używana " ..to o czymś świadczy

Napisałam swoje odczucia kochana bo mam do tego prawo i nie ma co sie " kwasic :-p "

Szopek a do futruny metalowej tez sa jakies zaczepy z gwintem.Dowiedz sie :)

w pierwszym lepszym sklepie budowlanym albo dla majsterkowiczów dostaniesz metalowe haki ...potem tylko zrobic wiertarką z odpowiednim wiertłem do metalu dziurę i już masz zamontowany hak .

a jak ci sie znudzi to zawsze możesz na haku powiesić sobie dzwoneczki :-p albo inne ustrojstwo ;-)

reklama
Hehe, zgodzę się z Aurelią.
Iwonka - ta do 9 czy 7 kilo fajnie wygląda, chyba z jakimiś "bajerami" jest? Też oglądałam właśnie takie dla małych dzieci i mi się podobały, widziałam też takie, z których jak dziecko trochę odrośnie, to poprostu fotelik można zrobić... np. HUŚTAWKA FISHER PRICE DELUX 3w1_ZAWSZE NAJTANIEJ (301198231) - Aukcje internetowe Allegro
Szopek - ta, której link fkleiłaś wygląda ok i cena przystępna.:-) Tylko sama się zastanawiam, czy nie lepiej taką zwykłą w futrynie drzwi zawiesić.. na dłużej starczy.

Do góry