reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Gdzies w tych linkach o pomiarze biustu byla tabela jaka firma ma jakie rozmiary biustonoszy i opinie uzytkowniczek tez tam byly.

reklama
Iwonka - ja czytam namiętnie LOBBY__BIUŚCIASTYCH:) - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl tam jest dużo adresów sklepów internetowych czy producentów, ale trochę boje się na necie kupić, potem odsyłać jakby co- wole przymierzyć w sklepie.

Dziubek - czytałam o tym sklepie na forum biuściastych.
Ja byłam kiedyś w bieliźniarskim w Leclercu, jest w czym wybierać, tam na pewno bym coś znalazła. Taki sam sklep jest w Tesco na Kraśnickich, dosłownie taki sam, jak weszłam do niego to myślałam , ze mam deja vu. Wszystko totalnie takie same,łącznie z ekspedientkami ( tlenione na biało- żółto blondyny).
Mało fisia nie dostałam, bo w końcu się zakręciłam, byłam tu wcześniej czy jednak w Leclercu.:eek:
Muszę się tam wybrać tak czy owak.

szopek - no ja z neta też boję sie kupować stanika. Nie byłam jeszcze w tych sklepach co ty mówiłaś. W ogóle ostatnio rzadko w Lublinie bywam. Czekam na ten profesjonalny sklep.
Body - bielizna bliżej twojego ciała
Ja zanim kupiłam ten jeden to ze 30 przymierzyłam i nawet mimo że tej samej firmy to nie zawsze 70 było dobre. Czasami mnie tak ściskało że masakra. Chociaz to ponoć ma ściskać w obwodzie.

no a mi z tej strony co szopek podała wyszło 80G :szok: no a ja C noszę... nigdy nie miałam dobrze dobranego stanika, bo zawsze kupowałam na oko

reklama
Dziewczyny czy kupowalyscie takie buciki ?

642762651

Szukam jakis dobrych bucikow bo jak moja zaczela dreptac sama to chce cos kupic dobrego.Ale chyba mysle ze lepsze sa takie co maja zakryty przod na srodku cos w tym stylu

hh4983_zdrowastopaziel.jpg

651329661

Ostatnia edycja:
Do góry