Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja siostra kupiła sobie chustę ale taką z zapieciami. Bardzo jej sie przydała. Zanim ona ją użyła ja wypróbowałam na rocznym wtedy chłopince i rewelacja. Zamiast nosić na rękach miałam wsparcie, równo rozłożony ciężar ciała dziecka i ulga dla kręgosłupa. Teraz jeśli mi siostra nie zostawi to sama taką kupię.
MOBY BABY ORYGINALNE NOSIDEŁKO CHUSTA OKAZJA (2318607222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale tamta chyba nazywała się bebelulu.
Ja z kolei miałam zwykłe nosidełko i niestety ani razu nie użyłam. Wydawało mi się że dziecku jest w nim za gorąco a najlepszy wiek na nosidełko mały osiągnął wiosną i latem![]()
liwus- a jak łożeczko turystyczne to jakie?
One maja chyba tez dwie opcje wysokości- chodzi mi o spanie, tak?
Ja jak na nie patrze to wydaja mi sie dziwne dla tak małych dzieci, raczej dla starszych to tak, ale moge sie mylic
a jeśli nie zdecydujesz się na turystyczne w pierwszych miesiącach to ja bym zdecydowała się na kołyskę
Simplicity kołyska CONECO SKLEP LODZ mulan_pl (2365059450) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dla mnie świetny też był taki śpiworek do spania. Młody zawsze był przykryty i nie miał możliwości się "odkopać"
,a przeciez dziecko i w lozeczku i w wozku musi lezec na plasko i miec wygodnie !!!!liwus fajne sa te lozeczka turystyczne,a powiedz mi ,czy ten materaz co dokupiliscie..czy on byl twardy,bo miekkiego dla dziecka nie chcialabym..takiego,ze sie zapada
Ale ja to się na reh nasłuchałam tak, że aż się boję o swoje drugie dziecko jak ono ze mną wytrzyma