• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

liwus fajny ten materac,tylko nie wiem czy tutaj cos podobnego dostane..a na allegro nie jestem zalogowana,jedynie na ebayu,ale bede szukala ;-)
lolcia niestety niektore mamuski chca aby dziecko wygaldalo 'ladnie',a niekoniecznie mialo wygodnie
na poczatku dla moich dzieci nie mialam nawet poduszki w wozku i lozeczku,dopiero pozniej..kladlam im tylko pod glowke pieluszke ..tak zeby lezaly calkowicie na plasko..:tak:
ale kazdy ma swoj rozum i wie co robi..:wściekła/y:

reklama
Ja woziłam dziecko w wózku w foteliku samochodowym. jest to bardzo wygodne jak jedzie się na większe zakupy. Nie dość że w bagażniku wózek to jeszcze zakupy na cały tydzień. Gondolka sie już nie mieściła. Są też przypadki jak idziemy do kogoś, jest dużo ludzi i nie ma gdzie dziecka położyć. Na rękach się go przecież nie będzie ciągle trzymać. Czasami fotelik samochodowy jest jedynym rozwiązaniem ...

Ja się spotkałam z sytuacjami gdzie wózek się nie mieścił w mieszkaniu bo bylo sporo osób i biegające dzieci. I był tez przypadek jak gospodarze nie pozwolili wprowadzić wózka bo "koła porysują podłogę" :baffled:
Dobrym rozwiązaniem wtedy jest wyjmowana gondola , ale ja takiej nie miałam (tzn miałam ale za małą). Więc jak będziecie wybierać wózek zwracajcie uwagę na gondolę. Ma być duża pojemna i wygodna :-D ja przy wyborze wózka skupiłam się na tym, żeby wszedł do bagażnika i był lekki bo jeszcze wtedy nie wiedziałam że będę mieszkać na parterze ;-)

iza jakby ktos mi powiedzial,ze nie moge przyjsc do niego z wozkiem:szok:..moja noga juz by u niego nie stanela..to tak jakby ktos mi powiedzial..'ty wejdz,a dziecko zostaw na klatce schodowej ':wściekła/y::wściekła/y:
ja na szczescie nie spotkalam sie z czyms tak durnym i nie bywalam w miejscach,gdzie nie bylo miejsca na wozek..
czasami jak spotykalysmy sie z kolezankami,to bylo kilka wozkow w malym pomieszczeniu..ale jakos miejsce znalazlysmy..''dla chcacego nic trudnego '':tak:;-)

Iza są sytuacje wyjątkowe, kiedy trzeba sobie jakoś radzić. Ale nie ma co dziecka cały czas mordować wożąc w foteliku :tak: A Madlen ma rację, jakby mi ktoś zabronił z wózkiem wejść to bym nie poszła więcej do takiej osoby :-) Gondole mam na 80 cm więc jest spora w dodatku wyjmowana a że wózek wielki to i samochód ma ogromny bagażnik na szczęście :tak:
Madlen ja mam podusie do wózka i do łóżeczka takie cieniutkie jak złożone pieluszki z tym, że ładne i kolorowe ;-)

Też uważam że na co dzień nie ma sensu trzymać dziecka w foteliku i męczyć ale w wyjątkowych okazjach nic sie nie stanie.
Lolcia Zazdroszczę ci tej gondoli 80 cm hmmm u mnie było 60 :sorry2: Przez tą gondolkę myślę o zakupie nowego wózka chociaż stary jako spacerówka był bardzo wygodny.

Iza ja miałam straszne wymagania co do wózka :-D A że trafił się taki jak chciałam w dodatku za nie tak straszną kwotę to kupiłam :tak: Zresztą z tego co obserwuję to co chwilę nowe modele wychodzą :-)
Madlen twoje dzieciaczki już większe są a takie pierdółki to chyba od niedawna wychodzą żeby napalone mamuśki (np ja) miały co kupować :-D Kupiłam sobie do łóżeczka 13 częściowy komplet :-D

reklama
lolcia to prawda :tak:,jak rodizlam moje smyki to nie bylo tyle fajnych rzeczy..a jak juz byly,to ceny kosmiczne..:szok:,ale tez sie dzieci wychowaly..i nawet nie wiem,czy nie lepiej..;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry