reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Roni dasz rade spokojnie:tak:a nawet wygodniej CI bedzie jak Jaś będzie w gondolce bo sobie go szybko chwycisz i zataszczysz gdzie bedziesz chciała bez problemu, że musisz lecieć w drugi koniec mieszkania zobaczyć czy nic mu się nie dzieje, a jak już bedzie kaska to kupisz mu wszystko co najpiękniejsze:tak:Tyle dzieci wychował się bez specjanych poduszek ręczników itp. i nic im nie jest. Glowa do góry:happy:
JA musiałam się prawie 3 tyg urzerać z Filipkiem i jego nerwami, żeby Małemu módz kupic te pare rzeczy...

..aenye mi też się zółciutki podoba ale T. mówi, że już za dużo tych żółci i zebym inny wzieła a więc chyba bedzie ten niebieski..Niech żyje zdecydowanie w ciąży!!

Dzięki kobitki za kocykowe porady!!

reklama
Tylko go do bujania nie przyzwyczajaj bo później koszmar z usypianiem:szok::no::baffled:
FIlipka przyzwyczaili do noszenia, bujania itp. i teraz, żeby usnął potrzeba dobrze koło godziny a wrzask jest taki, ze nerwy siadają:-(
Może zna któraś z mamuś sposób na odzwyczajenie takiego smyka od bójania??

Sa_raa - niestety tylko kikla dni cierpliwości, stanowczości i silnej woli. Po tygodniu powinno przejść, ale przez tydzień wrzask będzie niemiłosierny...;-)

Aenye - fajnie - dawaj zdjęcia komody, bo ja tez musze kupić:-)

Dita wrzask niemiłosierny jak to trafnie ujełaś już jest:baffled:
Ja bym go szybko oduczyła ale jego Tatus to nez z grupy "wszystko wyparzyć, w domu jak mały spi chodzi się na palcac" itp. a to odłuczanie powinno przy każdym jednym usypianiu być bo to że ja go przetymam przy ok. 3 usypianiach a oni i tak go będą bujać i nosić to gł$%^ da:no:heh..i co ja mam biedna zrobić??JEszcze dwa tygodnie i daje sobie spokój bo zwariuje:eek:

..aenye dokładnie wklejaj zdjęcie bo ja też musze coś wykombinować
A co do prania to gdybym miała proszek to już by wszystko było poprane!!!

Aenye - no super komoda. Ja myślę raczej o tej pierwszej - niższej a szerszej. A - jeszcze gdybyś cenę podała, byłoby git...
Ja musze na podłogę poczekać...W sobotę będą wylewać :baffled:. Ma być ogrzewanie podłogowe, ale na zimę nie zdążymy, więc na razie tylko taka wylewka i kupię jakąś najtańszą wykładzinę na to i na razie będzie tak musiało zostać do wiosny. Potem komoda, a potem dopiero ciuszki - bo na razie nie mam gdzie ich układać.
A proszek ja polecam lovela - śliczny zapach (po jelpie, cypisku i bambino zapach mnie mdlił) i Ala nie miała żadnych uczuleń.

reklama
Do góry