reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
wlasnie tez cos szukam dla Plumka...
fajny ten Mis?
mala zadowolona??
miesci sie spokojnie?
bo tam sie malo miejsca wydaje a Olaf sie strasznie wierci w nocy...

dziewczyny misiek jest rewelacyjny my mamy większego (bo tam sa 2 opcje ) i nawet ja się w nim mieszczę. W nocy Maja sobie w nim śpi a za dnia wieszam go na ścianie coby miejsca nie zajmował. W środku ma pościel można wszystko wyjąć wyprać, ja nawet miśka wpakowalam do pralki bo Maja go zarzygała całego i nic sie z nim nie stało. Jak któraś chce foty to podajcie @ to Wam wyślę coby forum nie zasmiecać ;-)

Cosmo a powiedz mi jak materacyk w tym misiu? Twardy/miekki/w sam raz? Wyjmowany czy wszyty w misia?
W zestawie rozumiem ze posciel jest.

Maja wg mnie materac w sam raz ma około 4 cm, można wszystko z misia wyjąć, prześcieradło jest na zasówak także można wszystko ściągnąć i wyprać. My mamy dywan i Maja śpi na podłodze nawet w zime i nie jest jej za zimno. Ona nie chce spać w normalnym łozku tylko w misiu. Jest milutki i fajniutki. Tak w zestawie jest pościel tzn w tym Misiu w środku

reklama
Olga ja mam to:
najszybszy nebulizator INHALATOR MEDEL PRO 3 maski (479337894) - Aukcje internetowe Allegro

Rewelacja fakt, bo mega tempo, np 2ml pulm+ 10 kropli berod+ 1 ml soli w niecałe 6 minut. Ekspres. I pieknie działa. Ale ze niby cicho to ksiadz jestem, bo burczy bardzo wyraźnie.

Wogóle polecam te mebby, medel z novamedu.
Mozna tanio i dobrze kupić.

Ja kupiłam do pracy ciągłej bo dzieciarnia wielka, ale Ty nie potrzebujesz aż takiego traktora;-)

Do góry