reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
No dobra ja mam pytanie teraz takie. Ile jest raczek do inginio? Bo daje przyklad, ze wlasnie kipia ziemniaki i smazy sie np. bulka tarta i trzeba rownoczesnie to poprzestawiac, odstawic z plyty. I co, jak jest jedna raczka to lipa.

Ja wlasnie szykuje sie do zmiany garnkow, ale sama nie wiem jakie.
Do tej pory mialam takie zwyklaki z przezroczystymi pokrywkami. Dostalam od matki jak jeszcze nie bylam mezatka. I sluza do tej pory. Ale chce sobie jeszcze kilka sprawic, chyba bede sobie kupowac po jednym jakims fajnym i tyle.

No właśnie to zależy chyba od zestawu - ja miałam taki patelniowy to była jedna rączka i jedna pokrywka do trzech patelni. Także dokładnie jak mówisz, dwie naraz w użyciu to średniawka. Jak się spsuły to już się trzymamy od Ingenio z daleka.

w niektórych zestawach do ingenio sa 2 racvzki ale jak zestaw zawiera więcej niż 3 patelnie

ja się zdecydowałam na Millerhaus mama jest z nich zadowolona, tylko one cholernie ciężkie nie jestem przyzwyczajona. W ogóle nie umiem na tej płycie gotować co jest u nonka będe się musiala naumiec

Nauczysz sie spokojnie:-). Obsluga prosta jak budowa gwozdzia. A ja za to na gazie ni hu hu nie potrafie. W duzym domu mam plyte 90, 5 palnikow, to jest rewelacja, ile miejsca. Super sprawa.

dziewczyny maja wasze dzieciaczki impreze karnawalowa w zlobku?
bo Olaf ma i wlasnie cos szukam do przebrania ale nie bardzo moge znalesc :-(

reklama
Kicia, mój ma w pt. Mam jakiś kostium misia z lumpa, ale przymały trochę i ciepły za bardzo chyba. Jeszcze obszukam dziś/jutro lumpy może. Polecam z lumpa przebrania, u nas są za parę zł.

Do góry