reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Luckymama jak chcesz to cos jeszcze poszukam ( tego chyba jeszcze nie było: Polarkowy kombinezon DISNEY LADYBIRD z Puchatkiem (137677453) - Aukcje internetowe Allegro a ten nie disney ale też niezły mi się wydaje: Śliczny KOMBINEZON (ANG.) + gratis czapka NEXT (135586434) - Aukcje internetowe Allegro)
A tak na marginesie to trzeba było snajpera urzyć i może by się ustrzelić dało??
Jest tego dużo wystarczy, że wpisze kombinezon w kategorii dla dzieci.
Jakbyś cos znalazła to daj znać pomoge w licytowaniu

..aenye kurczaku bo ja tu czekam!!!

PRzyszło mi dzisiaj uzio i ma czekam na TOmekczka do środy ale chyba nie wyrobie i sama zaraz spróbuje złożyć bo mnie już łapki swędzą hihihi...

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:próbowałam złożyć łózeczko i się okazało, że zatrzask na jednym boku jest zepsuty i dupa blada :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jutro odsyłam , żeby naprawili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale jest naprawde śliczne:-D

Sa_raa szkoda że się nie udało do końca łóżeczka poskładać :no:
Nie mogę już patrzeć na te linki ze ślicznymi rzeczami.... tak bardzo bym chciała byćteraz w Polsce móc pokupować, a za granicę straszne pieniądze sobie liczą za przesyłkę!!!!
Ale zakochałam się w czapeczce, którą pokazywała Roni niedawno i postanowiłam znależć coś podobnego, mniej włochatego, no i zobaczcie co dzisiaj znalazłam!!!!!!

pingwinek czapa super!!!

A powiem Wam, że trafiłam na super sprzedawce na allegro aż wyjść z podziwu nie moge:szok::szok::szok:
Wczoraj napisałam, że łóżeczko jest wadliwe itp. na co mi odpisali, ze to się pierwszys raz zdarza bla bla bla...ale luz wymienią albo naprawia, na co ja im pisze, że wyśle dzisja łózio ale niestety pocztą polską bo u mnie kuriera nie ma:-(patrze na poczte dzisiaj a tam meil z wiadomością, żeby nie wysyłała pocztą a oni w poniedziałek wyślą kuriera z nowym łóziem i on odemnie odbierze to zepsute bo pocztą to majątek kosztuje. Mam nadzieje, że nie chwale dnia przed zachodem słońca:baffled: Jestem tak mile zaskoczona, że poprostu musiałam się Wam pochawlić:laugh2:

Sa_raa - no teraz sobie przypominam. Łuzio sliczne, też na takie choruję:-)
Pingwinek - super czapa
Luckymama - śliczności

A z tymi przeleweami - to robi się je z własnego banku?? Czyw banku, w którym ma konto osoba sprzedająca? Bo ja też do tej pory korzystałam z poczty (choć nie narzekam, przelewy dochodziły w 2-3 dni).

reklama
Do góry