reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Luckymama - jeśli chodzi ci o ,,koszty przesyłki" to wpłacasz je razem z ceną zakupu na konto sprzedającego. Po prostu sumujesz i wpłacasz kwotę zsumowaną.

reklama
DIta jak wpłacisz w banku w którym sprzedawca ma konto to w ten sam dzień za pare minut pieniążki są u niego. JA przelewam przez inteligo bez prowizji, bez straty czasu w kolejkach:tak:

No kurde, ja mam bank bez dostępu do internetu - BGŻ. Musze konto w nim trzymać, bo spłacam kredyt studencki. Myślałam o przeniesieniu się do mbank lub millenium, ale zbyt dużo z tym zachodu i prowadzenie dwóch kont to chyba nie na moją cierpliwośc..

Miłka - w takim razie do ciebie jako do eksperta pytań parę bym miała - JAK założyć takie konto w millenium i czy w ogóle polecasz ten bank? Czy są opłaty za prowadzenie konta?

Ja jestem bardzo zadowolona, mam konto Premium za free bo tak jak Roni mam kredyt hipoteczny i prowadzenie konta mnie nic nie kosztuje, to samo z przelewami i wypłatami. Daje Ci link na stronę tam masz opisane konta jak będziesz miała jakieś pytania to wal :-D

Bank Millennium S.A.

Fajny ten Millenium. Może założę sobie takie konto typu zaskórniak albo Tomkowi osobiste:confused:Pomyślimy razem.
Ale wracając do tematu, Sa_raa mam ogromną prośbę szperaczku, jeżeli masz tylko czas poszperaj w ręczniczkach (nowych) z kapturkiem dla dzieciaczków. Szukam jakichś fajowych;-):-) Proszę pięknie:-D

reklama
a ja polecam multibank ;-) bylam w millenium i jakos mi tam nie pasowalo, drogie przelewy mialam, drogie oplaty za prowadzenie rachunku, karte itp.. a teraz w multibanku, chociaz nie mam karty kredytowej, mam karte z takim "chipem", kodem, przez ktory moge kupowac rozne rzeczy przez neta, np. bilety na samolot, przy tym male oplaty itp.

ale generalnie sie nie znam, wiec nie mowie ;-)

a teraz upragniona relacja ;-) bedzie bardzo krotka, bo co tu duzo mowic. WOZECZEK VOLANT JEST WYJEBISTY!!!!!!! i tyle ;-) juz go pokochalam ;-) wszystko mi sie w nim podoba. material, z ktorych sa wykonane, kolka (pompowane), bardzo lekki stelaz (bez problemu pochodzilam z nim po sklepie, fakt, ze bez gondolki i dziecka :-D , ale jakos i tak wiele lzejszy niz reszta). prowadzi sie jedna reka jak quinny. poza tym ma taki gadzecik dodatkowy, co bardzo niewiele wozkow ma dzisiaj - takie "koleczka", do ktorych, jak juz dziecko jest wieksze i nie chce siedziec "wpiete" w wozek calkowicie, kupuje sie takie szelki i dzidzius moze sie swobodnie ruszac, ale jest "umocowany" i nie wypadnie.
bardzo ladna spacerowka z oddzielna budka, sportowa, przewiewna; spacerowka rozklada sie na plasciutko, a ma przy tym podnoszony podnozek. przy tym spacerowka jest bardzo dluga i dlugo mozna z niej korzystac.

jedyny teraz dylemat mam z kolorem ;-) najbardziej podoba sie nam bezowy (piaskowy), ale chyba wezmiemy czerwony, bo jest bardziej praktyczny.

innych wozkow nawet nie ogladalam ;-) znaczy, bebe confort, ale facet odradzal ze wzgledu na mala gondolke (volant ma calkiem spora).
no a quinnego buzza nie bylo jeszcze, ale nie zaluje, bo pewnie by mi sie bardzo spodobal ;-)

Roni - a dla ciebie (i Jasia) mam 4 flanelki, mam nadzieje, ze wam sie spodobaja ;-) wybieralam z mezusiem! Jasiu az 3 bedzie miec takie same jak moj Fifek ;-) jedna niebieska w owieczki, jedna niebieska w misie, jedna niebieska :-D w pingwinki, misie polarne i rybki, a jedna jasnozolta w samochodziki :-D
musimy sie teraz jakos na przymorzu umowic - moze we wtorek? tylko sprawdze, jak koncze :-)

Do góry