reklama
No kurde, ja mam bank bez dostępu do internetu - BGŻ. Musze konto w nim trzymać, bo spłacam kredyt studencki. Myślałam o przeniesieniu się do mbank lub millenium, ale zbyt dużo z tym zachodu i prowadzenie dwóch kont to chyba nie na moją cierpliwośc..
Ja jestem bardzo zadowolona, mam konto Premium za free bo tak jak Roni mam kredyt hipoteczny i prowadzenie konta mnie nic nie kosztuje, to samo z przelewami i wypłatami. Daje Ci link na stronę tam masz opisane konta jak będziesz miała jakieś pytania to wal
Bank Millennium S.A.

Bank Millennium S.A.
Fajny ten Millenium. Może założę sobie takie konto typu zaskórniak albo Tomkowi osobiste
Pomyślimy razem.
Ale wracając do tematu, Sa_raa mam ogromną prośbę szperaczku, jeżeli masz tylko czas poszperaj w ręczniczkach (nowych) z kapturkiem dla dzieciaczków. Szukam jakichś fajowych;-):-) Proszę pięknie

Ale wracając do tematu, Sa_raa mam ogromną prośbę szperaczku, jeżeli masz tylko czas poszperaj w ręczniczkach (nowych) z kapturkiem dla dzieciaczków. Szukam jakichś fajowych;-):-) Proszę pięknie

reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
a ja polecam multibank ;-) bylam w millenium i jakos mi tam nie pasowalo, drogie przelewy mialam, drogie oplaty za prowadzenie rachunku, karte itp.. a teraz w multibanku, chociaz nie mam karty kredytowej, mam karte z takim "chipem", kodem, przez ktory moge kupowac rozne rzeczy przez neta, np. bilety na samolot, przy tym male oplaty itp.
ale generalnie sie nie znam, wiec nie mowie ;-)
a teraz upragniona relacja ;-) bedzie bardzo krotka, bo co tu duzo mowic. WOZECZEK VOLANT JEST WYJEBISTY!!!!!!! i tyle ;-) juz go pokochalam ;-) wszystko mi sie w nim podoba. material, z ktorych sa wykonane, kolka (pompowane), bardzo lekki stelaz (bez problemu pochodzilam z nim po sklepie, fakt, ze bez gondolki i dziecka
, ale jakos i tak wiele lzejszy niz reszta). prowadzi sie jedna reka jak quinny. poza tym ma taki gadzecik dodatkowy, co bardzo niewiele wozkow ma dzisiaj - takie "koleczka", do ktorych, jak juz dziecko jest wieksze i nie chce siedziec "wpiete" w wozek calkowicie, kupuje sie takie szelki i dzidzius moze sie swobodnie ruszac, ale jest "umocowany" i nie wypadnie.
bardzo ladna spacerowka z oddzielna budka, sportowa, przewiewna; spacerowka rozklada sie na plasciutko, a ma przy tym podnoszony podnozek. przy tym spacerowka jest bardzo dluga i dlugo mozna z niej korzystac.
jedyny teraz dylemat mam z kolorem ;-) najbardziej podoba sie nam bezowy (piaskowy), ale chyba wezmiemy czerwony, bo jest bardziej praktyczny.
innych wozkow nawet nie ogladalam ;-) znaczy, bebe confort, ale facet odradzal ze wzgledu na mala gondolke (volant ma calkiem spora).
no a quinnego buzza nie bylo jeszcze, ale nie zaluje, bo pewnie by mi sie bardzo spodobal ;-)
Roni - a dla ciebie (i Jasia) mam 4 flanelki, mam nadzieje, ze wam sie spodobaja ;-) wybieralam z mezusiem! Jasiu az 3 bedzie miec takie same jak moj Fifek ;-) jedna niebieska w owieczki, jedna niebieska w misie, jedna niebieska
w pingwinki, misie polarne i rybki, a jedna jasnozolta w samochodziki
musimy sie teraz jakos na przymorzu umowic - moze we wtorek? tylko sprawdze, jak koncze :-)
ale generalnie sie nie znam, wiec nie mowie ;-)
a teraz upragniona relacja ;-) bedzie bardzo krotka, bo co tu duzo mowic. WOZECZEK VOLANT JEST WYJEBISTY!!!!!!! i tyle ;-) juz go pokochalam ;-) wszystko mi sie w nim podoba. material, z ktorych sa wykonane, kolka (pompowane), bardzo lekki stelaz (bez problemu pochodzilam z nim po sklepie, fakt, ze bez gondolki i dziecka

bardzo ladna spacerowka z oddzielna budka, sportowa, przewiewna; spacerowka rozklada sie na plasciutko, a ma przy tym podnoszony podnozek. przy tym spacerowka jest bardzo dluga i dlugo mozna z niej korzystac.
jedyny teraz dylemat mam z kolorem ;-) najbardziej podoba sie nam bezowy (piaskowy), ale chyba wezmiemy czerwony, bo jest bardziej praktyczny.
innych wozkow nawet nie ogladalam ;-) znaczy, bebe confort, ale facet odradzal ze wzgledu na mala gondolke (volant ma calkiem spora).
no a quinnego buzza nie bylo jeszcze, ale nie zaluje, bo pewnie by mi sie bardzo spodobal ;-)
Roni - a dla ciebie (i Jasia) mam 4 flanelki, mam nadzieje, ze wam sie spodobaja ;-) wybieralam z mezusiem! Jasiu az 3 bedzie miec takie same jak moj Fifek ;-) jedna niebieska w owieczki, jedna niebieska w misie, jedna niebieska

musimy sie teraz jakos na przymorzu umowic - moze we wtorek? tylko sprawdze, jak koncze :-)