reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

Łóżeczko fajne tylko nie mój kolor ;-) dla mnie ta cena to lekka przesada za taką jakość :szok: . Milenkowe łóżeczko mam upatrzone w sklepie więc wiem co i jak no i cena nie powala bo to 360 zeta :tak:.
Za to wózek bajka :-D :szok: :-D

reklama
Aenye, ja mysle ze w obecnych czasach NIC nie sluzy kilka lat a jakosc produktow ze sklepu tez jest slaba. jak chwytalam lozeczka w Akpolu to tez mialam wrazenie ze zaraz sie rozleca. no ale te 725sl to przesada:baffled: na pocieszenie dodam ze prezentuje sie bardzlo ladnie:-)

serio, roni? facet z mij powiedzial, ze da sie wpiac maxicosi? mi mowil, ze tylko easybob, ktory tez ma niezle wyniki w testach.

co do pieluszek, no problem :-) po wtorku do gdanska doczlapie sie dopiero w piatek ;-)

My od początku istnienia mBanku z mężem w mBanku. Teraz mamy 3 konta - każde darmowe w prowadzeniu. Przelewy do mBanku darmowe, inne 50gr. Na allegro i w sklepach internetowych można płacić za darmo mTransferem. Jeszcze jedna rzecz, co korzystamy, to supermarket funduszy inwestycyjnych - zarządzanie za darmo. Niestety brak opcji przelewów za granicę.

Nawet już byśmy zmienili bank z nudów, ale wychodzi nam na razie najtaniej
;-)

aenye a może je po prostu oddasz???
koleś sprzedaje szmelc to niech go sobie weźmie a Ty kupisz inne łóżeczko w sklepie i po kłopocie
masz prawo zwrócić towar przez 7 dni
koleś przysłał Ci fakturę badź rachunek?
walcz o swoje kobieto!!!

fajne są gluck np. ja na poczatek bede miala kołyske od znajomych a z łóżeczkiem to nie wiem
komodę przewijak będziemy mieć z ikei IKEA | home | IKEA dla dzieci | Meble dla dzieci | Stoliki do przewijania | DIKTAD Stół do przewijania/komoda i do niej jest też łóżeczko ale się trochę obawiam że te ikeowe łóżeczka są małe:confused:

Ręcznik z kapturem, Sofija, nowy, PODWÓJNE FROTE (136366855) - Aukcje internetowe Allegro
SOFIJA - ręcznik kąpielowy dla maluszka (136527977) - Aukcje internetowe Allegro
BabyBoo...RECZNIK z kapturkiem EARLY DAYS + MYJKA (136566500) - Aukcje internetowe Allegro
BabyBoo...RECZNIK z kapturkiem EARLY DAYS + MYJKA (136566502) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE Z KAPTUREM BABYONO (137384288) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNE OKRYCIE KĄPIELOWE+2 SMOCZKI NUK GRATIS! (137450750) - Aukcje internetowe Allegro
*Ania*__RECZNIK (rozek) EARLY DAYS +myjka *NOWOSC* (135759134) - Aukcje internetowe Allegro
DUET-OKRYCIE KĄPIELOWE- RĘCZNIK z kapturkiem (137473095) - Aukcje internetowe Allegro
```OKRYCIE KĄPIELOWE * z niezwykłym kapturkiem * (137210411) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE Z HAFTOWANYM MOTYWEM (134666762) - Aukcje internetowe Allegro
NOWE OKRYCIE KAPIELOWE DREWEX AT W SUPER CENIE!!! (135961744) - Aukcje internetowe Allegro
~~ ZŁOTA ŻYRAFKA ~~OKRYCIE KĄPIELOWE + GRATIS~~ (135141928) - Aukcje internetowe Allegro
duet OKRYCIE KĄPIELOWE Z HAFTEM+GRATIS- 6 HAFTÓW (135219452) - Aukcje internetowe Allegro
Okrycie Kąpielowe 100 x 100 Termofrotte -by 4baby (135232593) - Aukcje internetowe Allegro
H**OKRYCIE KĄPIELOWE -NAJMILSZE, NAJŁADNIEJSZE!! (136552727) - Aukcje internetowe Allegro
AMARO podwójne okrycie kapielowe 100X100CM +myjka (136793164) - Aukcje internetowe Allegro
BabyOno Duże Okrycie kąpielowe 75/95cm + myjka (136998315) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻEE OKRYCIE KĄPIELOWE delfinek + GRATIS myjka (137195509) - Aukcje internetowe Allegro
Kąpielowe okrycie MIŚ -FROTKA-br001 F (137398160) - Aukcje internetowe Allegro
Kąpielowe okrycie zwierzaczek-FROTKA-br002 A (137399168) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE CANPOL, NOWE, FOLIA, 80x95cm (136738093) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE kąpielowe - NOWE, śliczne WZORY!!! (136916321) - Aukcje internetowe Allegro
2o2 BEZPIECZNE OKRYCIE kąpielowe z kapturkiem (137855860) - Aukcje internetowe Allegro
OKRYCIE KĄPIELOWE ŻYRAFKA + myjka GRATIS (137196476) - Aukcje internetowe Allegro

No to by były wszystkie znalezione na allegro jakie według mnie są ładne
Szczególnie podobają mi się pierwszy i drugi oraz 9 od końca i w 3 od końca złówik

reklama
sugar lozko z ikei wcale nie wydaje mi sie jakies strasznie male, standardowe, a jak pierwszy raz Hanie tam polozylismy to musielismy jej szukac;-):tak:

Do góry