reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

w moim przypadku to ta dziewczyna ma prawie 100% pozytywow i po prostu to wina poczty cholernej, wiem ze wyslala paczke, wiem ze zlozyla reklamacje, ale np kasy nie kwapi sie odac jak na razie tylko czeka na kase z reklamacji, moge jej oczywisice wystawic negatywa ale co mi to da:confused:

reklama
racja
powinna oddac Ci kaskę bądx wysłąc nowy przedmiot i sama męczyc się z pocztą
w końcu Ty tutaj nie zawiniłaś a sprzedającym jest ona
trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie problemu ;-)

a tutaj opinia jaką znalazłam o buzzie:

a ja wam wytłumaczę Apropos tego wszystkiego to jestecie w pełni profesjonalnie ocenić i porównać funkcjonalność tych wózków.Miałam okazję zaczerpnąć opini experta i uzyskałam wystarczjąco wyczerpującą odpowiedź-iż oczywiście te tanie wózeczki typu deltim sprawdzą się ale nie tak jak quinny gdyż jest on wózkiem sportowym, wykalibrowanym na wszystkiego typu podłoża, lekkim- potwirdza to możliwość praktycznie jednoręcznego złożenia tego wózka, jak i możliwość stworzenia pełnego kombi- czyli, wszyskich możliwych warintów gondoli, spacerówki czy siedzenia samochodowego.Nie potrzeba dużo miejsca by go schować w samochodzie, ponieważ gabaryty złożonego wózka są aż o połowę mniejsze niż jest to w wypadku "innych".I tak mnie natknęło poza tematem - po co by ludzie kupowali drogie samochody jakby różnice z tymi tanimi były podobne, a skoro są lepsze każdy dąży i zbiera pieniążki by rodzinka miała "świetny samochodzik" i marka też ma znaczenie. Każdy z zamiaru dąży do tego by móc jak najlepiej dogodzić sobie i rodzinie, więc jaość jest ważna, dlatego nie będę oszczedzała na moim dziecku!!! A panie które uważają iż quinny przypomina taczki- NIECH najpierw wypróbują możliwości wszystkich wózków, bo tak naprawdę lepiej wozić dziecko taczkami niż tanimi wózkami!!!

O kurde, trochę brutalna ta opinia. Sugar - mam nadzieję,ze że to tylko cytujesz;-).Nie lubie, jak ktoś się aż tak wymądrza - ja mam zamiar kupić wózek 2x tańszy (TAKO) i wcale nie czuję się jakbym miała moje dziecko wozić w taczce.:wściekła/y:
Tak samo nie mam nic przeciwko tym, którzy zdecydowali się na quinny - na pewno jest dobrym wózkiem, ale jak na moje potrzeby i możliwosci finansowe to zbyt wiele.

SUgar ja stwierdziła, że pójde do sklepu spojrze przetestuje i zadecyduje sama jak wózio kupie. JAk mam pytania pytam opini wysłucham ale sama ich nie szukam. TO ja będę się później jakby co z danym wóziem męczyła albo będę z niego ogromnie zadowolina. Jedno jest pewne ideał nie istnieje.

wkleiłam tą wiad bo wydała mi się ciekawa na tonę wypowiedzi jakie przeczytałam o buzzie
zarówno dobrych jak i złych
dla mnie wazne zeby wozek byl wygodny. LEKKI i nadawal sie na spacer po lesie jak i do supermarketu
jezdzilam juz nim w sklepie i buzzem i speedi i mutsy etc ale ja jako pedantka i perfekcjonistka zawsze wole jeszcze poszperac
a poniewaz wiem ze kilka z nas zastanawiało się nad buzzem to wklejam różne rzeczy :)
ech
cieżka decyzja ale ja chyba jednak obstawiam buzza i juz :-)

jasne, najlepiej niech kazdy sam obejrzy i zdecyduje - ja w sumie nie bylam stuprocentowo zdecydowana na quinny, a juz tym bardziej na buzza, ktorego nie widzialam na oczy. prowadzilo sie ekstra, ale poniewaz nie bylo w nim dziecka, a podloga w sklepie jak najbardziej plaska i prosta, to ciezko powiedziec, jak jest w rzeczywistosci pozasklepowej ;-)
teraz jestem zdecydowana na volanta, moze tez bede narzekac?

jednak wiem, ze na pewno kupie sobie volanta w sklepie, a nie przez internet ;-)

(co do allegro, to lozeczko to pierwsze nieciekawe doswiadczenie, pozostale wrazenia - przesympatyczne :-) moze w kwestii drobiazgow jest ok, a co do konkretow, trzeba samemu sprawdzic wszystko?)

reklama
sugarspunsister i ktorym najlepiej ci sie jezdzilo?
ktory ciekawszy buzz czy mutsy?
ja tez jeszcze nie zdecydowalam , dla mnie tez bardzo wazne zeby byl lekki (bede musiala go znosic ze schodow).
w piatek jade do nowego duzego marketu dzieciecego i juz cos postanowie na bank :tak:

Do góry