reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

madzia ja wózki mam a do tego fotelika nie tylko budka ale jak dla mnie przekonujace jest to okrycie na nózki bo przy poprzednim nie miałam i jesienia czy w zimie był koszmar z luzno fruwajacym kocykiem..

reklama
Wózek Freestyle 3 XL Comfort Red

Hej dziewczyny. Ja znalazłam jeszcze jednego quinny. Nie wiem czemu nie ma go na stronie firmowej ???? Wiecie coś na jego temat?
Roni21 Spotkałaś się z takim wózkiem?? Z tego co widzę to też mozna podpiąć gondolę i maxi cosi.

nie ma go na stronie bo to dosc "stary" medel
chyba sprzed 3 lat
quinny wszystkie sa dobre, kwestia co Tobie sie najbardziej podoba
(chyba quinny wszystkie wozki maja wpinany maxi-cosi, tylko zapp nie ma gondoli)

u nas chusta nie zdążyła się sprawdzić-jak mały był malutki-do 2 miesięcy to jakoś szkoda go było nosić ściśniętego w tej chuście, a jak miał 3 miesiące to już było chłodno i po ubraniu w ciepłe ciuszki robił się bałwanek za duży do chusty, a kiedy przyszła wiosna to chłop juz dość samodzielnie pomykał po świecie.

Ja od kilku dni przeglądam wątki o wózkach i nadal mam mętlik wielofunkcyjny czy poźniej dobrą spacerówkę? mam już pewne typy, jeśli chdzi o wielofunkcyjne to podobają mi się implasty np bolder:-) przeglądając ten wątek zwróciłam uwagę, że paula27 podała namiar na ten wózek: SUPER EKSKLUZYWNY WÓZEK SAFARI TRAVEL+FOTELIK ! (297361752) - Aukcje internetowe Allegro
z doświadczenia moich znajomych wiem, że są oni bardzo z niego zadowoleni a wózeczek za rozsądną cene...
.Jednak zakup wózka to będzie trudna decyzja ;-)

item308416445_fast_rider_tako_nowosc_tylko_od_producenta.html
A co myślicie o takim wózeczku

AHaa - a wiesz może czy Twoi znajomi kupowali go przez internet czy ze sklepu?? Wiem, że Anmar to firma z Częstochowy, ale nie wiem w jakich sklepach są te wózki dostepne. Jestem skłonna zamówić przez allegro, ale najpierw chciałabym zobaczyć go na żywo i przekonać się jak wygląda w rzeczywistości....

Dziewczyny, ja miałam i teraz tez będę miała quinny speedy i bardzo byłam/jestem z niego zadowolona. Dla mnie bardzo ważna była zwrotność i łatwość prowadzenia. Ma 2 minusy. Jak któraś będzie zainteresowana, to o nim poopowiadam.

reklama
Pabla27 - oni kupowali go z allegro właśnie od tego sprzedawcy i wszystko było idealnie, wiem że można do niego też jechać, ma chyba sklep!
Sylcia31- na te wózeczki też zwróciłam uwagę, szperałam dziś na ich stronie internetowej i tam jest lista sklepów z tymi wózkami w danych miastach - jest kilka w Kielcach to się przejdę i popatrzę, to może będą też z Anmaru?

Do góry