reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus fajnie że podałaś te linki bo mogłam na spokojnie obejrzeć te zabawki - no i zupelnie oszalałam. Nie mam pojęcia co wybrac chociaż czas chyba zmienić te grzechotki na coś bardziej interaktywnego. Dziewczyny jeśli któraś się zdecyduje na zakup to napiszcie co o tych zabawkach sądzicie. Święta blisko a prezentów brak :rofl2:

reklama
Dziewczyny co do szczeniaczka to ja jestem zdania, że w na obecny czas (zbliżające się Święta) nie ma sensu kupować go na Allegro bo z przesyłką wyjdzie prawie 130 zł, a szczeniaczek jest w promocji w Realu za 95zł a w Tesco za 93zł i to jest promocja do Wigilii:-D

apropos zakupów, pewnie większośc z Was dostała w szpitalu pakiety powitalne, a teraz otrzymuje pocztą, internetem i telefonicznie zalew spamu dla młodych mam - no więc w tej kupie śmiecia znajduje się także kupon rabatowy do Smyka, ktory jest ważny jeszcze przez rok - i warto sprawdzić, czy z tym kuponem i w Smyku taniej niż na Allegro nie bedzie:tak:

Moja siostrzenica ma szczeniaczka uczniaczka I Michas nawet do niego zagaduje:-) ,smieje sie do niego i slucha melodyjek:-)Po siostrzenicy mamy sporo zabawek od lalek po autka hehe;-) Nie mam zadnego pomyslu na prezent M wymyslil helikopter :szok: ja juz nie mam sily walczyc jak chce niech kupi :wściekła/y:Ja wybiore cos bardziej dostosowanego do Michala wieku:-)

Ja kupię szczeniaczka i krzesełko do karmienia czyli coś praktycznego i coś do zabawy:-) Tylko z tym krzesełkiem mam problem ale zaraz przewertuję allegro. Szczeniaczka kupię w Tesco jeśli taniej. A ten rabat 20% do Smyka wykorzystamy na rowerek dla Małego na Dzień Dziecka albo urodziny:happy:

Andula , może nie na kilka lat :happy2: ale tak sobie wymyśliłam z tym rabatem:-)
Co myślicie o takim krzesełku? KRZESEŁKO DO KARMIENIA RT-002 D (472194741) - Aukcje internetowe Allegro
Najchętniej bym kupiła to z Ikei ale niestety w Olsztynie nie ma Ikei. Zależy mi też na tym żeby to krzesełko było łatwe w transporcie czyli składane.Bo może kiedyś ta funkcja się przyda :-D

wymyslil helikopter :szok: ja juz nie mam sily walczyc jak chce niech kupi :wściekła/y:Ja wybiore cos bardziej dostosowanego do Michala wieku:-)
Pociesze Cie Adula że ja mam to samo. Mój M ostatnio kupił samochodzik zdalnie sterowany:baffled: I chyba nie muszę mówić jak ostatnio wyglądał nasz spacer : ja z wózkiem a mój M z pilotem czy jak to tam nazwać i samochodzik jeżdżący wokół nas ..no duże dziecko.Chociaż dowiedziałam się że nad helikopterem też się zastanawiał:crazy: Także nie jesteś sama. A na pytanie " po co Ci to?" powiedział że to jego marzenie z dzieciństwa ...ehh...

hehe jakbym czytała o moim M:-D:-D:-D ostatnio byliśmy w sklepie i mówie że może byśmy kupili małemu naMikołaja jakieś zabawki do wody, a mąż na to "po co mu takie pierdoły kupmy mu samochód zdalniesterowany albo helikopter":-D
ja na Mikołaja kupiłam małemu ciuszki (bluzę, 2 koszulki, i 2 pary butów):-D i do tego kupię jakieś zabawki do wody:tak: na Gwiazdke krzesełko z Ikeii i poszukuje kierownicy na spacerówke:-D

reklama
Liwus krzeselko mi sie bardzo podoba,sama o czyms podobnym myslalam.
Jak narazie nasza nowa hustawka super sprawdza sie i do karmienia i do bujania ,wiec krzeselko kupimy jak maly wyrosnie z hustawki i jak sam juz bedzie troche jadl.
Co do autka zdalnie sterowanego to moj K kupil takie jak jeszcze bylam w ciazy i nawet nie znalismy plci dziecka:baffled:Narazie lezy za kanapa:dry:
mi sie tez te zabawki FP bardzo podobaja,a wybor jest duzy.Ten garnuszek na klocuszek juz mamy,czeka na nas w Polsce,bo dostalismy od znajomej,a Maciek jeszcze niezbyt kumaty na takie rzeczy,ale na swieta bedzie w sam raz:tak:

Do góry