reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pomysł rzeczywiście świetny i na pewno dziadkowie będą zachwyceni.
Jak Bartuś był malutki, zrobiłam mu zdjęcia w czapie Mikołaja i porozsyłałam rodzince jako pocztówki z życzeniami. Byli wniebowzięci:-)
Teraz też planuję tak wysłać świąteczne życzenia...tylko Mikołajków do sfotografowania będzie dwóch :-)

A tak wyglądała nasza pocztówka świąteczna '2004

Załączniki

• ŚWIĘTA 2004.jpg
    ŚWIĘTA 2004.jpg
    131,1 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Apropos prezentów dzielę się pomysłem: otóż wymyśliłam, że zrobię mamie swojej, rodzicom chrzestnym Flory a nawet teściom (trudno, niech poczują moje milosierdzie:-p) kalendarze z Florką.

U nas dziadkowie już kończą drugi i nie mogą się doczekać kolejnego tym razem z wnusiem i wnusią:tak:

Moja mama rok temu dostala kubek ze zdjeciem siostrzeniczy i napisem "kubek mojej babci" tylko moja matula zamiast z niego pic to patrzy na niego:-);-)

Andula, mój tato robi to samo - ma kubek Mikim i nie pije z Niego, bo się boi, że się stlucze ;-)

Zamawiam tam już od dwóch lat - zarówno zdjęcia (głownie), jak i kalendarze i kubki.

Mamabartka, super kartka. My też robiliśmy, ale wysyłaliśmy w formie elektronicznej do przyjaciół i znajomych

Dziewczyny pomysły z kalendarzem i kubkiem świetne:-):-):-) sama o tym myślałam, ale teraz to już zrobię coś takiego na bank:-D Teściowa posika się z radości albo znów popłacze się (czyt. wzruszy) jak na pogrzebie:-p

reklama
Kacha, mnie się bardzo podoba :tak: zresztą mam podobne dla Natalki :-p tylko mój kurcacek jeszcze za malutki żeby w nim siedzieć. Narazie wcina w foteliku samochodowym:tak:

Do góry