reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Nea- wszystkie sa super i co najwazniejsze maja zdejmowane tacki. Ja kupujac krzeselko szukalam takiego, ktore ma szerokie siedzisko bo niektore byly bardzo waskie, a jednak pupy naszych dzieci rosna:rofl2:

reklama
Myśmy dzisiaj kupili Kubie krzesełko w Ikeii:tak:Jak narazie wydaje mi sie fajne:tak:wkleje zdjęcia na zamknietym jak mały bedzie jadł:-D
Andula to musze się przejść do Smyka:tak:

Dziewczyny dla dziewuszek chyba jeszcze wiecej niz dla chlopakow napawde za takie ceny warto kupic nawet ciuszek ,ktory zalozy sie za 2-3 miesiace :-)

to sobie nie poczytam,bo wykasowala posty :baffled::-p

co do sadzania na nconik ja poczekam i zobacze; Oskar jak mial 1,3 miechy zaczal pokazywac palcem,ze wlasnie robi; i powolutku wtedy zaczelismy przygode z nocnikiem; mam zamiar robic tak teraz; nauczyl sie majac 1 i 7; potem tylko zostalo w nocy-za dlugo go przetrzymalam ale to raczej z wlasnego wygodnictwa
a ja zadowolona jestem z prostego krzeselka razem ze stoliczkiem z drewna; Oski do tej pory sie bawi i je przy nim; mi sie podoba takie z regulowanymi oparciami i na kolkach; ale chyba malo praktyczne-tylko ladnie wyglada;znaczy moze zalezy dla kogo; moja kuzynka ma i to dziecko tylko je przy nim; a Oski wszystko przy swoim robi
nie wiem czy w ogole bedziemy kupowac...sie obaczy :-)

reklama
Witam po długim namyśle wybraliśmy takie krzesełko Baby Boo Krzesełko do karmienia firmy ZIBOS (533220807) - Aukcje internetowe Allegro pomarańczowe, mam nadzieje że się sprawdzi:tak:
Mnie się podoba - wygląda stabilnie:tak: A jak się nie sprawdzi, to możesz odsprzedać na Allegro... Moja siostra odsprzedała mnóstwo dziwacznych rzeczy dla dziecka, ktore wcześniej w szale shopoholicznym nakupowała, a mając niezwykły talent marketingowy zdołała większość rzeczy sprzedać za sporo wyżej niz sama płaciła:-D

Do góry