reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

mam pytannko
czy wiecie po ile jest garnuszek na klocuszek w sklepach??
bo zastanawiam sie czy kupić na allegro czy normalnie w sklepie

reklama
mam pytannko
czy wiecie po ile jest garnuszek na klocuszek w sklepach??
bo zastanawiam sie czy kupić na allegro czy normalnie w sklepie

W moim rodzinnym miescie, w grudniu kosztowal 99,99 (Tesco) i to chyba byla jakas promocja.
Ja w poniedzialek kupilam na ang. ebay za 12 funciakow i wlasnie 15 minut temu listonosz to przyniosl. Mlodej sie chyba podoba.
Chcialam kupic jej polska wersje, no ale cena wygrala;-).

Post, najtaniej było w tej tescowej promocji, ale normalnie jest po ok. 120,a w smyku chyba i 150:szok: Jak post factum badałam rynek, to mi jednak najtaniej na Alegro wychodziło.

dzięki
wiedziałam że jesteście skarbnicą wiedzy.
na allegro już za 88 zeta można kupić. :tak::tak:
a wiecie o co malż mnie za pierwszym razem zapytał jak mu powiedziałam o czymś co się nazywa "garnuszek na klocuszek"
-czy to jest nocnik????
Odpadłam i teraz przez niego mi się kojarzy. No cóż. zamawiam:tak::-) żeby się przekonał że NIE JEST TO NOCNIK:-D:-D:-D:-D

post - u nas dokładnie taka sama reakcja i ja już nie jestem w stanie inaczej kojarzyć, jak słyszę hasło GARNUSZEK NA KLOCUSZEK:-D:-D:-D Ach te chłopy.......... Swoją drogą, to zabawne skojarzenie:tak::tak::tak:

post - u nas dokładnie taka sama reakcja i ja już nie jestem w stanie inaczej kojarzyć, jak słyszę hasło GARNUSZEK NA KLOCUSZEK:-D:-D:-D Ach te chłopy.......... Swoją drogą, to zabawne skojarzenie:tak::tak::tak:
Ha! Ulżylo mi, bo myślałam, ze mój przez to, że się wśród plebsu na wsi chował ma takie skojarzenia:-D Mnie by do głowy nie przyszo, ale oczywiście po nocnikowej reakcji, teraz też garnuszek już mi się tak kojarzy:-p

reklama
o rany dziewczyny, odpadlam ze smiechu z tego garnuszka na klocuszka:-Da przede wszystkim z Waszych skojarzen:-D
bea moglabys mi powiedziec jak to sie nazywa w wersji ang? bo ja tez bym zerknela czy tu na ebay cos takiego maja jak tak zachwalacie:-)

Do góry