reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Mój ma 11 lutego urodziny a 14 są walentynki - więc ja kupuję jeden prezent na urodziny ( flagi i futerał na nie - akcesoria do sędziowania meczów ) a na walentynki jakąś drobnostkę. Własnie jutro mam zamiar jechać do arkadii i zakupić jakąś szałową bieliznę dla siebie i na walentynki przygotuję jeszcze jakąś kolacyjkę i miły wieczór;-):tak:
nigdzie nie wyjdziemy bo nie ma kto zostać z małą:-(

reklama
Ja pomysły miałam, ale za późno się do ich realizacji zabrałam, więc chyba zrezygnuję... miał być wypasiony model Cadillaca, ale jak na złość teraz akurat tego konkretnego modelu w sprzedaży nie ma, a z UK na czas nei dojdzie:baffled: no więc będzie chyba intelektualnie, czyli "Historia Rosji" - my to tacy mało romantyczni jesteśmy:-p
No i w związku z odstawieniem tabletek, powrotem dobrego nastroju i lekkim zapomnieniem się niewykluczone, że na Walentynki się okaże, że w prezencie mamy kinder-niespodziankę:szok:Ale wolałabym jednak żeby jeszcze nie....

No i w związku z odstawieniem tabletek, powrotem dobrego nastroju i lekkim zapomnieniem się niewykluczone, że na Walentynki się okaże, że w prezencie mamy kinder-niespodziankę:szok:Ale wolałabym jednak żeby jeszcze nie....

ja też odstawiłam tabletki, jakoś w połowie stycznia i wrócił mi taki humor, że w życiu mojego M nie widziałam takiego zadowolonego:tak::-D co do kinder niespodzianki to ja również nie mam pewności czy sobie jej nie zmachaliśmy:szok::-);-) a na prezenty nie mam co liczyć bo mój M stwierdził, że my już nie jesteśmy zakochani:zawstydzona/y: a kit mu w ucho;-)

Ja kompletnie nie mam pojęcia co kupić M zresztą widzę że on próbuje mi przekazać że też nie ma pomysłu:-Dtak więc za pewne poprosimy mamę żeby zostałą z Kuba i pojdziemy do kina:-D

ja nie lubie walentynek,w ogole nie pojmuje ich idei i z tegoz powodu nie obchodzimy :-).... poza tym ( tylko nie obrazcie sie prosze) nie znosze kopiowania swiat zachodnich i zastepowania nimi polskich,bowiem nasze polskie walentynki przypadaja przeciez w czerwcu w noc swietojanska....
Surv,Kate23- trzymac kciuki ? ;-):-)
co do cen w Polsce to pamietam,ze tez mnie bardo zdziwily jak bylam.... bluzka w Polsce na przecenie byla dwa razy drozsza niz ta sama we Francji na poczatku sezonu.... a teraz moja mama byla zdziwiona jaki tu jest wybor rzeczy dla dzieci i jak duzo taniej mozna kupic....
Pearl07- z checia pomoglam i jak bede cos wiecej wiedziec to dam ci znac :-) fotelika jeszcze nie kupilismy,bo Adrianna miesci sie jeszcze w Peg'u ale myslimy o Britax Marathon ( troche drogi jednak,ale bardzo chwalony) lub Eddie Bauer - ten mielismy kupic na poczatku zamiast Peg'a ale trafila nam sie super okazja Peg'a wiec kupilismy i powiem,ze jestem na 98% zadowolona :-) przestrzegam cie tylko przed firma Evenflo,czytalam wyjatkowo zle opinie o nich i jak znajde to ci podrzuce.....

Dziewczyny, ja troszkę odbiegnę od tematu Walentynek i mam pytanie: te chwalone przez Was pieluszki z Rossmana to są bordowe czy jakiś inny kolor???;-) pamiętam, że kiedyś o tym pisałyście, ale nie bardzo chce mi się poszukać bo to chyba było dość dawno:-p a pytam bo chce niedługo je zakupić:-p z góry dzia:-D

Co kupujecie lipcowym tatusiom na walentynki?

ja uprzejmie donoszę, że kupiłam M bokserki czarno czerwone, z amorem celującym w kobitkę (tylko teraz sprawdziłam, że ta kobitka jest blondynką:baffled: a ja przecież brunetka:sorry:) u nas są takie symboliczne prezenciki:-) a M zawsze mnie w ten dzień zaprasza do restauracji (one zawsze 14tego tak fajnie romantycznie są przystrojone, to aż sie chce tam siedzieć i jeść (chociaż ja od czasów ciąży nie musze być namiawiana do jedzenia:-p)

kate - my mamy Rossmannowskie 4, te Bordowe. Wczoraj kupiłam paczkę i była przecena - 29,99 na chyba 27,99. Czasami je przeceniają i jakiś czas temu było jeszcze złotówkę taniej. Paczka 4 ma 50 sztuk.

reklama
Do góry