Kate fajny ten wózek mimo że to nasz częstochowski producent to jeszcze nie widziałam tego wózka na żywo.
Ja przymierzam się do zakupu tego:
MACLAREN TECHNO XT+folia+wkladki wys0zl W-WA (545995413) - Aukcje internetowe Allegro
Oglądałam go dzisiaj i fajniusi jest

Lekki i zwrotny, gdyby był w moich widełkach cenowych to bym poważnie rozważała.
Natomiast z "moich" wózków niestety w Baby Maxxie były tyko Chicco...na dodatek przemieszane, więc tak naprawdę do końca nie jestem pewna czy oglądałam model ForMe czy Multiway

ale generalne wrażenia, niezależnie od modelu bardzo na plus - jest lekki (mogę go podnieść z Młodą w środku!

) zwrotny, fajnie się rozkłada prawie do poziomu, jedyne co mnie niepokoi to to, czy przez tę lekkość i dużo plastyku on nie jest słabo wytrzymały... będę jeszcze myśleć, musimy pojechać gdzieś gdzie jest większy wybór.
Oglądałam też X-landera - ma fantastyczne wielkie opony jak w traktorze, ale dla moich potrzeb jest zdecydowanie za ciężki......no i ten co ja widziałam kosztował 1300

Przy okazji obejrzałam też foteliki, Maxi Cosi nie było wcale, ale były bardzo fajne Chicco - pani twierdzi, że pasują do każdego auta i cena też spoko coś koło 300 PLN. Natomiast po ich obejrzeniu zaczęłam się skłaniać ku fotelikom 0-18 kg, bo one dają się ustawić w pozycji pół leżącej, co przy kiepskim siedzeniu i n adługie trasy jest dosć wygodne. No i mają też opcję montażu tyłem do kierunku jazdy.
Tyle moich wniosków zakupowych - wobec porażki wózkowej podjechaliśmy jeszcze do Ikei po krzesełko do karmienia - Młoda jest nim zachwycona, bo wysoko, wszystko widać i jest fantastyczny blat do walenia łyżką