reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Ja już jakiś czas temu musiałam kupić spacerówkę, bo jeździłam z Karolcią na studia, właśnie do Częstochowy. Z czystym sumieniem mogę poleć ten.
LEO - GENIALNA SPACERÓWKA!!! DOSTAWA 24h (546125450) - Aukcje internetowe Allegro
Jest lekki, zwrotny, głęboki (dziecko ma głęboko pupkę), ma podłokietniki, posiada również pasek między nóżkami dziecka (jak się dziecko włoży do wózka to trzyma go taki pasek - odpinany nie wiem jak mam go dokładnie opisać)
Poza tym Karolcia zaakceptowała ten wózek. Jak wcześniej byliśmy w sklepie i przymierzaliśmy ją do kilku modeli, to żaden jej nie odpowiadał - płakała. A tu nawet od razu w nim zasnęła. :-):-):-):-):-)

Bea u nas w wózkowni stoi ten wózek jeszcze nie gadałam z właścicielką ale wiem która to więc następnym razem jak się spotkamy w wózkowni to się jej zapytam.Oglądałam go sobie dokładnie nawet raz wyprowadzałam z wózkowni i jest bardzo leciutki.Wygląda fajnie

Dziewczyny kupiłam wczoraj puzzle na podłogę w Praktikerze w rozmiarze 80x80 ( przynajmniej taka informacja jest na opakowaniu ) . Kupiłam 2 opakowania i wgląda to mniej więcej tak na zdjęciu poniżej . Słaba jakoś zdjęć bo robione komórką bo aparat padł :-(Resztę wstawię na zamknięty.

Kate fajny ten wózek mimo że to nasz częstochowski producent to jeszcze nie widziałam tego wózka na żywo.
Ja przymierzam się do zakupu tego:
MACLAREN TECHNO XT+folia+wkladki wys0zl W-WA (545995413) - Aukcje internetowe Allegro
Oglądałam go dzisiaj i fajniusi jest:tak: Lekki i zwrotny, gdyby był w moich widełkach cenowych to bym poważnie rozważała.
Natomiast z "moich" wózków niestety w Baby Maxxie były tyko Chicco...na dodatek przemieszane, więc tak naprawdę do końca nie jestem pewna czy oglądałam model ForMe czy Multiway:-p ale generalne wrażenia, niezależnie od modelu bardzo na plus - jest lekki (mogę go podnieść z Młodą w środku!:szok:) zwrotny, fajnie się rozkłada prawie do poziomu, jedyne co mnie niepokoi to to, czy przez tę lekkość i dużo plastyku on nie jest słabo wytrzymały... będę jeszcze myśleć, musimy pojechać gdzieś gdzie jest większy wybór.
Oglądałam też X-landera - ma fantastyczne wielkie opony jak w traktorze, ale dla moich potrzeb jest zdecydowanie za ciężki......no i ten co ja widziałam kosztował 1300:szok:
Przy okazji obejrzałam też foteliki, Maxi Cosi nie było wcale, ale były bardzo fajne Chicco - pani twierdzi, że pasują do każdego auta i cena też spoko coś koło 300 PLN. Natomiast po ich obejrzeniu zaczęłam się skłaniać ku fotelikom 0-18 kg, bo one dają się ustawić w pozycji pół leżącej, co przy kiepskim siedzeniu i n adługie trasy jest dosć wygodne. No i mają też opcję montażu tyłem do kierunku jazdy.

Tyle moich wniosków zakupowych - wobec porażki wózkowej podjechaliśmy jeszcze do Ikei po krzesełko do karmienia - Młoda jest nim zachwycona, bo wysoko, wszystko widać i jest fantastyczny blat do walenia łyżką:-D

Liwus superowe puzzle:tak:

Surv z wozkami to nie taka prosta sprawa,ja wiekszosc ktore sa na necie,w Opolu w ogole na zywo nie zobacze:no:Ale juz przynajmniej wiesz cocnieco o Chicco i Xlandera wyeliminowalas,a to juz postep nie maly.No i Florka na wyjezdzie zyskala,moze juz wam lepiej bedzie kaszka szla niz w lezaczku,chociaz ja juz od prawie 2 m-cy karmie w foteliku,a i tak lyzeczka czesto trafia wszedzie byle nie do buzi.:-p

No ja licytuje Buzza,jeden poszedl za 70 funciakow,wiec wcale nie duzo,ale byl czarny,wiec nie licytowalam.Aukcja niebieskiego konczy sie za 30min.narazie 78funtow,ustwialam sobie snajpera i czekam co z tego wyniknie,ale chetnie juz dzisiaj bym po niego pojechala:tak:

a ja jestem napalona na ta emmaljungę cerox (zobaczymy co na to Pabla, jak obluka:tak:) ale też męczy mnie to czy brać wózek z kolami duzymi nieskrętnym, czy skrętnymi????? Byłam nastawiona wcześniej, ze wchodzą w opcję tylko duże nieskrętne koła...a po waszych postach już durnieć zaczynam:baffled: powiedzcie mi dziewczyny (które teraz mają skrętne kółka) jak wam się nimi jeździ zimą ?? czy koła pomimo blokady odmawiają posłuszeństwa???:confused:;-)

reklama
Oooo to muszę polecieć do praktikera:tak: Ile kosztowały Liwus??

29,99zł w tym 26 - litr i 10 - cyfr szukaj tam gdzie dywany , prawie na samym końcu sklepu po lewej stronie. I nie pytaj się Pana w informacji czy są bo jak ja się zapytałam go czy są puzzle podłogowe to Pan zrobił dziwną minę i powiedział "NIEEEE".

Do góry