reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Julia furka na pelnym wypasie:tak:
Survivor rzeczywiscie ciezki wybor.Ja bym wybrala wozek o ile Florka sie w foteliku miesci.W pelni rozumiem glod posiadania czegos nowego,zwlaszcza jak sie czlowiek juz napalil i poogladal to co chcial kupic.
My wlasnie Buzza oddalismy:zawstydzona/y:Stwierdzilam ,ze byl jednak rozklekotany,a za ta cene mozna dostac w lepszym stanie.W ogole ten sprzedawca jakies walki kreci z tymi wozkami,kupuje,sprzedaje,wymienia,a chyba te nailepsze czesci( wtym wypadku stelaz) sobie zostawia.
Teraz jestem na etapie obserwowania innych Buzzow,ale mam zakaz licytownia:dry:.W sumie Speedziakiem mozemy pojezdzic jeszcze do czerwca,albo nawet lipca,ale tu sie wlasnie odzywa ten glod posiadania nowego:-p

reklama
Madzia wczesniej pisalas ze szukasz nocnika .Sprawdzalas moze w Toysrus?Byc moze tam znajdziesz a raczej w babiesrus:tak:

Fajny ten fisher price ale jak dla mnie 150 zl to troche za duzo na nocnik i on chyba sporo miejsca zajmuje ale podoba mi sie:tak:

A my mamy taki najzwyklejszy nocnik... Zu ma w niego "robić" a nie się nim bawić :-p a poza tym przyzwyczai sie do super wypasionego grającego nocnika pojedziemy do dziadków i do normalnego nie nawali :eek:
nocnik-kaczka_818.jpg

Kuba ma podobny jak Julia wkleiła tylko z pozytywką a kolor beżowy, ale ja go nie kupiłam tylko dostałam. Na dniach zlikwiduję tą melodyjkę bo mnie do szału doprowadza:angry::zawstydzona/y::-D
Ale podoba mi się ten pierwszy z linka od beaa fajnie wygląda-jak mały sedesik:-D

jeśli chodzi o nocniczki, to mogę wam doradzić a co by najzwyklejszy nocniczek zakupić:tak: mój Kornelek miał grający to się stresował chłopina tym grajkiem jak mu spod d****ska coś świergotalo:-p a oprócz tego badziejstwo szybko się zepsuło;-)

dziewczyny,który byście wybrały fotelik z tych trzech??
NOWOŚĆ !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (552938497) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik samochodowy Zenith, foteliki samochodowe Coneco, nosidełka, wózki dziecięce
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Priori XP

my tez na kupnie nocnika, ale chyba raczej zdecydujemy sie na cos w stylu Juli.
kupilam Malemu ostatnio takie cos jak garnuszek na klocuszek tylko duzo prostsze i nie gra, no i takie kupeczki z ktorych mozna wieze postawic. tak sie dziecko slicznie bawi:tak: chociaz jescezz nie wie do konca o co chodzi ale w kazdym badz razie mu sie bardzo podoba:tak:

reklama
Tosika - co do fotelików to wszystkie fajne, oczywiście widzę że szukasz " uziowych ":-)
nie potrafię doradzić, maxi-cosi wszyscy chwalą więc chyba jest ok, ten pierwszy to wogóle nie znam ale wygląda ciekawie, Coneco zenith ma chyba Roni.

Do góry