reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

mamabartka z zakupu fotelika jestem bardzo zadowolona, choc nie jest nowy to naprawde w super stanie jest no i do samochodu nam pasuje;-)a Gabi wczoraj w nim odbyła pierwszą jazdę i normalnie zasnęła na siedząco jak Królowa. Ma zdecydowanie więcej miejsca, bo w tym do 13 kg to już nóżki wystawały i wbijały sie w siedzenie i ogólnie ciasno miała, a teraz to już luzik;-)

reklama
nea a co to za fotelik??

kurteczki super:tak:
płaszczyki są słodkie ale tak jak pisze Kasia, dopiero dziewczynki co to chodzą same fajnie w nich wygladają:tak::tak::tak:

no Ika też
Standardowo Ika rozwija się ruchowo kilka dni za Florką (oprócz zębów) więc nie będziesz ostatnia:-):-):-),
tłumaczę jej to pełzanie itp ale ona ma to gdzieś, najlepiej lubi siedzieć sobie i bawić garnuszkiem. Musze przyznać że bardzo go lubi:-):-):-)
Ja też sie nie mogę doczekać płaszczyków i myśle że na jesień to spokojnie już można szukać:tak::-D:-D

Nea super,że fotelik pasuje,bo jest świetny.Ładny kolorek,ja widzialłam tylko czarne,ale i tak mi się bardzo podobały.
Survivor kutka full wypas:tak:

Ja taki jak Julia szaleję z zakupami dla młodego.Już sie pogubiłam w tyh jego ciuszkach.Ostatnio zamówiłam na 9-12 m-cy to już są dobre.Z darów pochowanych pod łóżeczkiem wyjełam też pełno bluzeczek i spodenek ,które są już dobre,no i mamy jeszcze kilka tych mniejszych ,w które mały się jeszcze mieści.A i tak jak ide do sklepu to mnie ciągnie na dziecięce:zawstydzona/y:

ja kupilam takie buciki mojej niuni
555675862

ladne prawda? malo co nie zeszlam na zawal jak otworzlam koperte :-D Andula, dzieki wielkie :*
mialam pokazac Blu w bucikach, ale niestety mi sie skrzaczyl aparat :dry:

A julia to czub :-D

reklama
Do góry