reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Zosia też ma kilka par, ale to za sprawą babci, która po dwóch wnukach doczekała się wnuczki i teraz szaleje!
A nam doszedł już wózio - chicco
CHICCO CT04 WERSJA ZIMOWA+BARIERKA CHICCO WYS 12H (566213182) - Aukcje internetowe Allegro
I chyba jest ok! Dzisiaj jedziemy do lekarza (na USG nerek:crazy:), więc go może wypróbujemy
Kaja- moja kolezanka jakies 3 tyg. temu kupila ten wozek dla swojej 11-miesiecznej corki i obie sa bardzo zadowolone, zwlaszcza, ze wozek byl kupiony w promocji:-). Mam nadzieje, ze i wy bedziecie zadowolone.

reklama
ja też sie nad tym wózeczkiem zastanawiam....wciąż zastanawiam.....
muszę kupić na poczatku kwietnia i wciąż nie wiem co:confused::sorry2:

ja też sie nad tym wózeczkiem zastanawiam....wciąż zastanawiam.....
muszę kupić na poczatku kwietnia i wciąż nie wiem co:confused::sorry2:
To dokładnie tak jak ja:baffled: Nie mam kiedy nawet pojechać i obejrzeć tych wózków, jestem o krok od kupienia tego cT 04 w ciemno, ale dam sobie jeszcze ze 2-3 tygodnie na przemyślenie

roni butki cudo:tak:
surv ja cos przeciwdeszczowego kupie na jesien jak mały bedzie chodził:tak:
no i tez jestem zakupoholiczka:zawstydzona/y:Kuba w 1/4 rzeczy wogóle nie chodził, ale tak jak Julia pisze moze komus z rodziny sie przyda:happy:

he he mój mąż to nazywa zbieractwem a mnie zbieraczem:-):-):-)
Blu bedzie miała czadowe buciki:-) my narazie nie myślimy o bucikach skoro nawet pełzać nam się nie chce:-D
a ten chicco to wygląda naprawdę fajnie.....mimo iż nie mam zaufania do wózków chicco. Za dużo się chyba o wózkach naczytałam wybierając wózek dla Iki i została mi ogólna myśl...chiccoo złe wózki:-:)-:)-:)-(
Aż się zaczęłam zastanawiać...ale mój małż się nie zgodzi...no bo po co nam kolejny wózek:-:)-:)-( także czekam na zakup po porodzie jak zmieni zdanie.
Acha, zamówiłam MT:-):tak::tak:
pabla, czy jego się prosto wiąże???? mo mój małż ma opory oczywiście żeby się wiązać jakąś chustą jak BABA:no:.(no tego nie powiedział ale wyczytałam to w jego wzroku) Powiedziałam ze opory sa po to aby je przełamywać:-) i zamówiłam.Może masz jakieś zdjęcie męża w MT żebym miała dowód do przekonywania???:-D:-D:-D

słuchajcie,a do ilu kg może mieć dziecko,,zeby je nosić?Są w ogóle jakieś ograniczenia wagowe?To może i ja zamówię.A wy jakie macie?

Post - bardzo ~łatwo się wiaze MT, dzis wiazalam sama i bez problemu, nawet M stwierdzil ze samemu lepiej niz jak mu pomagalam:-) a zdjecie M w MT zamieszczalam na zamknietym ostatnio, jak chcesz to moge Ci na maila wyslac....
Madziu- ograniczenia wagowe chyba sama sobie wyznaczasz ile dasz radę Ty czy Tw~ój M. Moje znajome spokojnie 2 latki nosza na plecach np.
ja mam takiego
melkaj - Onet.pl Blog
nr 67.
obejrzyj sobie ta stronkę, ale najbardziej aktualne MT....naprawdę, niektore to male dziela sztuki.
aha Post - moj M w MT wzbudza zachwyty ogromne ( wieksze niz ja ), ostatnio panie w sklepie wzdychaly na jego widok z mloda w MT:-)

Ostatnia edycja:
:)
to dobrze
no będziemy przekonywać:-):tak::tak:
no wklejałaś zjęcie ale tam mało widać:-), zobaczymy jak szybko się przekona:-)
melkaj śliczne robi te MT

reklama
Do góry