reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula a dla starszych dzieci też coś będziesz mieć? Chodzi mi o rozmiar ok 104 na moją Olkę.:tak: Bo tych maleńkich ubranek to mam sporo:-D:-D

reklama
Sylcia ciuszkow to malo kupilam najwiecej bedzie butow ale szczezrze nie pamietam jakie rozmiary .Dla dziewuszek beda chyba jedynie plaszczyki ale rozmiarow rowniez nie pamietam za duzo tego:tak:Jak wystwie nowe rzeczy dam Wam znac najpawdopodobniej w pszyszla srode.

Post - ja mam MT ze sztruksu - doskonałe na taką pogodę jak teraz, na jesień, zimę. Liwus będzie miała chyba z bawełny ( tak Liwka?? ), takie jest super na ciepłą pogodę. Z moim w upalne lato nie wyjdę, więc rozważam zakup jeszcze MT bawełnianego.....chyba że wystarczy nam chusta i pouch.
Renia ma jeszcze MT.
Tosika - z tego co pamiętam Julia ma MT zeberkę:-)

ja właśnie też myślę nad bawełnianym żeby w lecie śmigać,choć nie powiem ten w zeberkę mnie powala:tak:
Wczoraj napisałam maila do melkaj,ale narazie cisza.
A ile trwa uszycie takiego cuda?
W sumie nie wiem jak to wszsytko wygląda tzn zamówienie.Z tego co,się zorientowałam to trzeba sobie zamówić i MT jest dopiero szyte,no chyba że jest jakieś na zbyciu,czy tak?:confused:

Dziewczyny troche glupie pytanie:zawstydzona/y:Chce kupic miskowi dres welurowy ale na allegro wszytkie maja poliester wiecie moze czy sa takie bez dodatku sztucznego materialu 100% bawelna??

reklama
Dzieki bardzo Surv :-)Sa takie co maja 30% poliestru i takie co maja 15 % wiec wezme chyba ten z jak najmniejsza zawartoscia sztucznego materialu:tak:

Do góry