reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Pabla, zgadzam się:tak:

Co do MT to mam nadzieję że mojemu M. też się spodoba jak mu zamówię z jakąś piłkarską aplikacją ;-) bo narazie uważa że to strata kasy:baffled:...ale pracuję nad nim wytrwale;-) bo mnie się bardzo to "urządzenie " spodobało.

reklama
Dziewczyny napawde bezpiecznie jak dzieci jezdza tylem ale ja nie widze 3-4 latka zachwyconego jazda tylem .Mojej siostry corka ma ma 20 miesecy i jezdzi tylko przodem bo inaczej pisk nie z tej ziemi:tak:

Andula - niestety tu nie chodzi o zachwyt dziecka ale o większe bezpieczeństwo.
Moja podczas jazdy patrzy sobie w okno, rozgląda się.....
właściwie dziecko siedzące przodem widzi to samo co to tyłem - kawałek okna i tył fotela....
jak moja zacznie fochy robić będę musiała coś wymyslec żeby było ok, ale dopóki będzie się mieścić tyłem to tak ją będę wozić.

Pabla ja zdaje sobie sprawe z tego ze fochy dziecka nie mozna stawiac ponad bezpieczenstwo ale teroria nie zawsze wyglada tak pieknie jak praktyka..Dziecko siedzac przodem ma kontakt z rodzicami np taki dwulatek chce sobie pogadac popatrzec na rodzicow chyba ze mama lub trata beda siedzec z tylu.
Nie wiem ja sprobuje wozic malego tylem ale nie sadze ze to dlugo potrwa:tak:

ja tez chcialabym sprobowac wozic Malego tylem ale obawiam sie tego samego co Andula...szczerze mowiac to nie wyobrazam sobie 2 lub 3 latka jadacego tylem...no ale nic bedziemy probowac jak nie bedzie dzialac to trudno ale na razie jestem dobrej mysli:-)

No i widziałam ten wózeczek co ma Sylcia....i chyba go kupimy. Bardzo mi się spodobał, fajnie obudowany, budka odpinana na lato super, podnózek regulowany, siedzenie wygodne, małej sie dobrze siedziało, okienko w budce, kółka solidne. Jeździłam przed sklepem na kiepskim chodniku i fajnie się prowadziło, dosyć lekko się podbija. I moje dziecko całkiem fajnie w tym wózku wyglądało, widać że wygodnie jej było. Więc jak nic sie juz nie zmieni to chyba go kupimy przed świętami.
WÓZEK SPACEROWY SPACERÓWKA WALKER BABY DESIGN !! (564260419) - Aukcje internetowe Allegro

Co do MT to mam nadzieję że mojemu M. też się spodoba jak mu zamówię z jakąś piłkarską aplikacją ;-) bo narazie uważa że to strata kasy:baffled:...ale pracuję nad nim wytrwale;-) bo mnie się bardzo to "urządzenie " spodobało.

Mamabartka , powiem Ci że ja to już takie cuda wymyślam żeby M przekonać do jakiejś rzeczy że nie wiem. A jak musiałam się napocić żeby go przekonać do kupna 2 pieluszek wielorazowych a nie 1. Ale zawzięcie walczyłam i się udało. No i już nawet udało mi się przekonać M do gaci na basen ( czyli pieluchy na basen wielorazowej ) : Pieluszkarnia :: Pływaczki {zamiast pieluszki} .
Któregos razu to weźmie i mnie z domu wyrzuci za te zakupy:-)

liwus powiedz moja droga jak to jest z tymi pieluchami wielorazowymi? drogie sa i wogole jak sie tego uzywa, pierze itp? ja chcailabym zmienic w lecie na takkie pieluchy bo wydaje mi sie ze szybciej Maly nauczylby sie korzystac z ubikatora

pabla wozek super:tak:

Andula - niestety tu nie chodzi o zachwyt dziecka ale o większe bezpieczeństwo.
Moja podczas jazdy patrzy sobie w okno, rozgląda się.....
właściwie dziecko siedzące przodem widzi to samo co to tyłem - kawałek okna i tył fotela....
jak moja zacznie fochy robić będę musiała coś wymyslec żeby było ok, ale dopóki będzie się mieścić tyłem to tak ją będę wozić.

Pabla ja zdaje sobie sprawe z tego ze fochy dziecka nie mozna stawiac ponad bezpieczenstwo ale teroria nie zawsze wyglada tak pieknie jak praktyka..Dziecko siedzac przodem ma kontakt z rodzicami np taki dwulatek chce sobie pogadac popatrzec na rodzicow chyba ze mama lub trata beda siedzec z tylu.

Z praktyki - nie wyobrażam sobie, żeby Mikołaj jeździł tyłem do kierunku jazdy. Byłoby to awykonalne:sorry2: Jeszcze jakbym sama prowadziła samochód, to byłby chyba jakiś horror:baffled: Może jakby nie znał innej możliwości, to może:confused:W każdym razie jeździ w MC Priori i zadowolony:tak:

Fajny ten wózek, ale jednak szukam czegoś lżejszego:tak:

reklama
dziewczyny-jesli jestescie zainteresowane pieluszkami materialowymi sluze wiedza i doswiadczeniem w ich uzytkowaniu od prawie osmiu miesiecy :-) teraz nie mam czasu pisac,bo wychodzimy,ale jak wroce to zaloze watek info o pieluchach i zainteresowane bedziemy mogly tam o tym pisac,zeby nie zasmiecac innych watkow i sie powtarzac,bo pewnie macie juz dosyc moich postow o tych pieluchach :zawstydzona/y::-)

Do góry