o kurka
Roni!!! zazdroszczę męża:-):-):-) dobry ten twoj chlop:-):-)
a co do MT to posluchaj moze i ja poczekam z tym zamawianiem?? Tylko powiedz czy byś sie podjęła bankowo, bo nas tu już się dużo zebrało

kciuki trzymam:-)
no a my obejrzeliśmy dzisiaj foteliki maxi cosi tobi, romera, bebconfort no i pan jeszcze zachwalał norweski fotelik (kurcze zapomniałam nazwy

ale M zapisał w tel.) -jego mozna tylem też montować. No i pan polecił aby przyjechać z dzidzią i do niej dopasować fotelik, a później do samochodu

czyli bez małej ani rusz
a krzesełka obejrzeliśmy i stwierdziliśmy, ze jednak przez net zamowimy, bo taniej

(i M zamówił już ale nawet nie wiem który

) dam znać jak przyjdzie;-)
wiecie jak mnie dzisiaj babka w sklepie 'rozbawila' - moja mama kupowała sobie w sklepie dla puszystych rybaczki , no i przy placeniu jak od razu z zapytaniem jaki rabacik (a spodnie nie byly tanie, bo 230zl kosztowały) a pani mówi, ze niestety nie moze, tylko jak się ma kartę strałego klienta, więc mama się jej pyta, a jak taką kartę pozyskac (ja niestety nie uslyszałm odpowiedzi ,bo mialam tel) a ona mówi, ze karty rozdaje jej szafowa, która niestety nie urzeduje w sklepie

(ciekawe czym sie sugeruje, rozdawając je??

) żałuje że tego nie slyszałam, bo bym pojechała po niej jak po łysej kobyle

biorąc pod uwagę, że mamy takie same biznesy, to nigdy bym sobie nie pozwolila na takie kumoterstwo

mało tego nie dała mamie paragonu, normalnie z wielką satysfakcja jutro pójdę po ten "zagubiony' paragon

i nie omieszkam coś od siebie dodać