reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

My wlasnie wrocilismy z zakupow i padamy na twarz.
Zakupy udane, kupilismy wozek maclaren quest , wygrala jego lekka waga, zastanawialam sie tez nad maclarenem techno ale moj m nie chcial bo ciezszy niz ten. W przeciagu 5 dni maja nam przywiezc nowy pojazd Zainab.
Ja zaszalalam w H&M - co znacznie poprawilo mi humor:tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
Beaa super ze zakupy udane pewnie ksiezniczka ma kolejny kapelusik lub sukienusie;-)
Ja kupilam w ccc 2 pary butkow dla Miska i powiem Wam ze widzialam jeden model identyczny jak Next normalne wszytsko takie same nawet kolory :tak:

Pearl- zadna tajemnica:-), kupilam sobie 2 sweterki i bluzeczki dla Zainab.
Moj wspanialy maz nie wzial wozka, bo stwierdzil, ze bedzie mala nosil, no i jak kupimy wozek to mala od razu do niego wlozymy. W sklepie okazalo sie, ze wybranego przez nas wozka nie maja na stanie, wiec nie bylismy we wielu sklepach bo mala nie wazy juz 3 kg. Co wiecej zaczely sie mid season sales...

Zazdroszcze tego ccc, jak pojade do Polski to na pewno nakupie tam malej bucikow bo sa sliczne.

Pabla gratuluję zakupu. Niech sie jeździ dobrze Lence. A widziałaś że ta spacerówka X-landera co dziewczyna sprzedawała na chustach poszła na allegro razem ze śpiworkiem , torbą i parasolką za 350zł:-D

A ja młodemu kupiłam buto-skarpetki ale raczej buty które będziemy uzywac do chusty :-) a także do wózeczka oraz na dreptanie po domu w późniejszym czasie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=586516589
A poza tym w kwietniu Mlody będzie miał już jeździko-pchacz , bo kupuję od koleżanki za 40 zl po jej synku . O taki : MUZYCZNY CHODŹIK JEŹDZIK PCHACZ FISHER PRICE ! (580470658) - Aukcje internetowe Allegro

Powiedzcie dziewczyny jaką zabawkę warto kupi teraz ? Jakieś klocki? Czy co?

reklama
Do góry