reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dorka super ciuszki:tak:
oj ja tez sobie nie wyobrazam Szymona w tym wiaderku, zreszta tak jak Surv napisala powinna byc jesczez opcja wirowania:-D:-D:-D
my dostalismy fotelik ale jest w polsce no i juz nie moge sie doczekac. kupilam ten maxi cosi priori czarno szary tylko mama mnie troche zmartwila bo on po bokach ma aksamit:baffled:troche sie boje ze sie bedzie bardzooo brudzic. no ale podobno jest cudny;-)

reklama
Roni, chcesz? (albo któraś z Was?) Rozmiar 92

Ach, muszę to napisać na forum, Dziś dotarły do mnie 2 czapuchy zrobione własnoręcznie przez Tosikę. Normalnie REWELACJA!!! Cudne są!!! Olga wygląda w nich przefajnie, ale ... nie dała się sfotografować:sorry2:Co jej założyłam i myk po aparat, to ta w szelmowskim usmiechem myk czapke z głowy:shocked2:Wiedziała, że mi zależy, łobuz jeden. Jak mi sie wreszcie uda, to wkleję te cuda:tak:
Tosika, ogromny buziak dla Ciebie!!!

Załączniki

• IMG_3078.jpg
    IMG_3078.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_3079.jpg
    IMG_3079.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 39
Czytałam o tym wiaderku w jakimś dzieciaczkowym czasopiśmie (ale był bez tego spodu) i pamietam, że cena mnie zmasakrowała i mówiłam mojemu M., że kupiłabym zwykle, bardzo podobne wiaderko za 20 zł:-D Dzieci mniej zestresowane, bo przyjmują pozycję embrionalną (choć raczej powinny być główką do dołu:-D). Pępek moczony później odpada...
KasiaDe- zazdroszczę fajnych czapeczek!

roni sobie zyczy portałki :)
kfote prosze podac ;)
tylko mogla bym kasiorke w nastepnym tyg podeslac? jestem u rodzicow i troche mam powiazane lapy :dry:

reklama
Do góry