reklama
Dziewczyny mam pytanie odnosnie butkow dla chlopcow...jakie kupujecie/ macie dla nich na lato? no i jaki rozmiar?
\ja chailam kupic dla Szymona takie UMI Shoes :: Inventory :: Shop Boys tylko granatowe
no i rozmiar chyba 19 bo wciaz ma troszke luzu
\ja chailam kupic dla Szymona takie UMI Shoes :: Inventory :: Shop Boys tylko granatowe
no i rozmiar chyba 19 bo wciaz ma troszke luzu
Izabelka
Oski i Wercia
Pearl fajne butki, rozmiar to musisz wsadzic nozke i zeby kciuk wszedl; albo patyczek zrob-odmierz nozke i wsadz do buta; i dobrze,ze pietka usztywniona! dobry wybor
jeszcze powinny w podeszwie byc giętkie, nie moga byc sztywne-zalecenie ortopedy ;-)

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
My tez kupimy Gucie , a sandałki juz mamy coprawda 20 ale zanim dziecko zacznie się przemieszczać na 2 kończynach to może noga będzie już w rozmiarze 20. A jaknie to kupimy sandałki w BOTI bo tam są całkiem ładne i niedrogie.
reklama
Pearl butki fajowe, takie męskie;-)
co do buciorków, to mu też nie mamy jeszcze takich "poważnych buciorków" i powiem szczerze, ze jeszcze nie myślalam jakie kupię, moze dlatego, że do tego jeszcze dluga droga
a ja znalazłam na allegro tą zabaweczkę, co Tosi kupiliśmy na Dzień Dziecka i powiem Wam, ze malą zafrasowalo, bo jest dużo świecidełlek i grajków

Odkrywcze pudełko / pudełeczko Kiddieland (642883090) - Aukcje internetowe Allegro
co do buciorków, to mu też nie mamy jeszcze takich "poważnych buciorków" i powiem szczerze, ze jeszcze nie myślalam jakie kupię, moze dlatego, że do tego jeszcze dluga droga

a ja znalazłam na allegro tą zabaweczkę, co Tosi kupiliśmy na Dzień Dziecka i powiem Wam, ze malą zafrasowalo, bo jest dużo świecidełlek i grajków

Odkrywcze pudełko / pudełeczko Kiddieland (642883090) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: