reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pearl fajne butki, rozmiar to musisz wsadzic nozke i zeby kciuk wszedl; albo patyczek zrob-odmierz nozke i wsadz do buta; i dobrze,ze pietka usztywniona! dobry wybor :tak: jeszcze powinny w podeszwie byc giętkie, nie moga byc sztywne-zalecenie ortopedy ;-)

to cool, tez musze mojej kupic cos,ale poki co nie chodzi :-p w skarpetach bedzie a jak upal bez,chyba ze koncu ruszy 4 litery :-)

Iza - ja też narazie butów nie mam dla małej. Narazie w skarpetkach albo na boso, jak zacznie chodzić to będę szukać. Ale planuje kupić Gucie i jakieś sandałki.

Pearl, bardzo fajne. Miki tez zaczynał od 19. Olga butów nie ma ;-) Nie liczę takich "paputkowatych" dla lansu/do wózka ;-)

My tez kupimy Gucie , a sandałki juz mamy coprawda 20 ale zanim dziecko zacznie się przemieszczać na 2 kończynach to może noga będzie już w rozmiarze 20. A jaknie to kupimy sandałki w BOTI bo tam są całkiem ładne i niedrogie.

reklama
Pearl butki fajowe, takie męskie;-)
co do buciorków, to mu też nie mamy jeszcze takich "poważnych buciorków" i powiem szczerze, ze jeszcze nie myślalam jakie kupię, moze dlatego, że do tego jeszcze dluga droga:-p
a ja znalazłam na allegro tą zabaweczkę, co Tosi kupiliśmy na Dzień Dziecka i powiem Wam, ze malą zafrasowalo, bo jest dużo świecidełlek i grajków:-D:-D:-D
Odkrywcze pudełko / pudełeczko Kiddieland (642883090) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry