reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ale poszalałyście zakupowo:tak:
Beaa śliczne ciuszki i zabawki, super te białe buciki na obcasie dla Ciebie:tak::tak:no i nie dziwie się że tyle kupujesz , tego mi brakuje przy chłopaku że nie można różowej czy białej siukienki z falbankami kupić:-p
Agnik butki wystrzałowe:tak:
Pearl buciki super:tak:
Tosika fajowa te pudełko:tak:

reklama
szukam walsnie lozeczka dla Szymona, znalazlam materac jaki by mi odpowiadal a lozeczka nie moge:no: problem w tym ze lozeczko musi byc 130-140/70 bo taki materac potrzebuje w zwaizku z posciela jaka mamy:baffled: gdzie Wy dziewczynki kupowalyscie swoje lozeczka? ja potrzebuje jakiegos najprostrzego:baffled:

Pearl, ale pościel może być ciut większa przecież:) ja mam łóżeczko 120 x 60 kupowane używane na allegro. Ale nowe na allegro też dostaniesz i chyba tam największy wybór będzie.

u nas problem polega na tym ze te ochraniacze sa zbyt grube i nie da sie ich wstawic niestety do mniejszego...ochraniacze sa mi bardzo potrzebne bo Szymon wali glowa w szczeble ale chyba bede musiala z nich zrezygnowac bo nie ma lozeczka 130/70:no:jest 140 ale to znow za duze:baffled:no chyba ze poszukam jesczez i moze cos sie znajdzie.
teraz sie zasatanwaiam czy moze nie kupic lozeczka ktore mozna przemontowac na tapczanik pozniej...:baffled:och te dylematy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::eek:

szukam walsnie lozeczka dla Szymona, znalazlam materac jaki by mi odpowiadal a lozeczka nie moge:no: problem w tym ze lozeczko musi byc 130-140/70 bo taki materac potrzebuje w zwaizku z posciela jaka mamy:baffled: gdzie Wy dziewczynki kupowalyscie swoje lozeczka? ja potrzebuje jakiegos najprostrzego:baffled:
powinny być na allegro , jak znajde linka do naszego to prześle:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry