reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Kicrym swietne zakupy, no i szlafroczek rewelka!
Dorka- bardzo ladne te buciki i masz racje, ze na lato wystarcza.
Dorka- bardzo ladne te buciki i masz racje, ze na lato wystarcza.
Dorka fajne sandałki
ale mi chodziło o coś z twarda podeszwa i usztywnianą kostką, bo mały zaczyna chodzić więc chciałam jakieś dobre buty. Kurcze sama nie wiem ma miejsca gdzieś 5-7 milimetrów. Pytałam mamy jako że ma kontakt z nowym obuwiem u dzieci i mi też mówi że zazwyczaj jak przychodzą w nowych to maja taki luz i mam ich nie oddawać
no więc nie oddam ich i jak cos to bede do złobka jako obuwie zmienne

ale mi chodziło o coś z twarda podeszwa i usztywnianą kostką, bo mały zaczyna chodzić więc chciałam jakieś dobre buty. Kurcze sama nie wiem ma miejsca gdzieś 5-7 milimetrów. Pytałam mamy jako że ma kontakt z nowym obuwiem u dzieci i mi też mówi że zazwyczaj jak przychodzą w nowych to maja taki luz i mam ich nie oddawać
no więc nie oddam ich i jak cos to bede do złobka jako obuwie zmienne
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, też słyszałam, że pierwsze butki muszą być luźne...zresztą moja siostrzenica teraz pomyka w takich na moje oko za dużych i nie wygląda, jakby jej to trudność sprawiało. Ja się na razie wstrzymuję nadal z butami, bo nieprzewidywalność mojego dziecka może spowodować, że po teraźniejszym skoku znowu na długie miesiące się zatrzyma, i będą nam potrzebne dopiero kozaki
Ale jeśliby były potrzebne wcześniej, to chyba takie jak Dorka kupię...zresztą mam już podobne w domu i czekają na leniucha;-)
Ale jeśliby były potrzebne wcześniej, to chyba takie jak Dorka kupię...zresztą mam już podobne w domu i czekają na leniucha;-)pabla27
Fanka BB :)
no właśnie temat butow czytam że jest i ja też nie wiem jakie kupić. lenka ma teraz chyba 18 rozmiar, myślę że za mc, może 2 mce zacznie sama tuptać w końcu i chyba czas na buty i nie wiem jakie kupić,
czy takie
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > HIDE & SEEK
wtedy będą jeszcze na cieplejsze dni w lipcu, sierpniu czy wrześniu, ale rozmiar dopiero od 19 jest
czy takie
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/...detail.do?omnitureOrigin=recent-productdetail
na póxniejsze chłodniejsze dni?
mam jakiś rabat do ecco dlatego tam chce kupić jedne, a i tak będę musiała jeszcze pewnie jakieś kupić, no i mam dylemat które kupić teraz
czy takie
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > HIDE & SEEK
wtedy będą jeszcze na cieplejsze dni w lipcu, sierpniu czy wrześniu, ale rozmiar dopiero od 19 jest
czy takie
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/...detail.do?omnitureOrigin=recent-productdetail
na póxniejsze chłodniejsze dni?
mam jakiś rabat do ecco dlatego tam chce kupić jedne, a i tak będę musiała jeszcze pewnie jakieś kupić, no i mam dylemat które kupić teraz

reklama
Pabla, patrząc na to jak radzi sobie Lenka, to myślę, że sandałki będą o.k., tym bardziej, że nie są z odkrytymi paluszkami, tylko bardziej zabudowane. Zawsze można skarpetkę założyć, jak będzie chłodniej
A na jesień trzewiczki
A poza tym, to śliczne buciki!
A na jesień trzewiczkiA poza tym, to śliczne buciki!
Podziel się: