reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym, faktem jest, że wszyscy mówią, że ma być luz na palec. Miki piersze buciki miał rozmiar 19 i widać bylo, że ciut mu przeszkadzają (bez tragedii), ale szybciutko przyzwyczaił się.

reklama
Kircym Kaisa ma racje musi byc luz na palec:tak: Ja kupilam malej buciki z Lemigo, tak zwane szmaciaki,bo stwierdzilam ze malej jeszcze nie potrzebne lepsze a na jesien jej juz kupie jekies drozsze:tak:Oto one:

Załączniki

• IMG_9302 (Small).jpg
    IMG_9302 (Small).jpg
    33 KB · Wyświetleń: 49
Dorka fajne sandałki:tak:
ale mi chodziło o coś z twarda podeszwa i usztywnianą kostką, bo mały zaczyna chodzić więc chciałam jakieś dobre buty. Kurcze sama nie wiem ma miejsca gdzieś 5-7 milimetrów. Pytałam mamy jako że ma kontakt z nowym obuwiem u dzieci i mi też mówi że zazwyczaj jak przychodzą w nowych to maja taki luz i mam ich nie oddawać:sorry:no więc nie oddam ich i jak cos to bede do złobka jako obuwie zmienne:-p

Kicrym, też słyszałam, że pierwsze butki muszą być luźne...zresztą moja siostrzenica teraz pomyka w takich na moje oko za dużych i nie wygląda, jakby jej to trudność sprawiało. Ja się na razie wstrzymuję nadal z butami, bo nieprzewidywalność mojego dziecka może spowodować, że po teraźniejszym skoku znowu na długie miesiące się zatrzyma, i będą nam potrzebne dopiero kozaki:-p Ale jeśliby były potrzebne wcześniej, to chyba takie jak Dorka kupię...zresztą mam już podobne w domu i czekają na leniucha;-)

no właśnie temat butow czytam że jest i ja też nie wiem jakie kupić. lenka ma teraz chyba 18 rozmiar, myślę że za mc, może 2 mce zacznie sama tuptać w końcu i chyba czas na buty i nie wiem jakie kupić,
czy takie
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > HIDE & SEEK

wtedy będą jeszcze na cieplejsze dni w lipcu, sierpniu czy wrześniu, ale rozmiar dopiero od 19 jest
czy takie
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/...detail.do?omnitureOrigin=recent-productdetail
na póxniejsze chłodniejsze dni?

mam jakiś rabat do ecco dlatego tam chce kupić jedne, a i tak będę musiała jeszcze pewnie jakieś kupić, no i mam dylemat które kupić teraz:sorry:

reklama
Pabla, patrząc na to jak radzi sobie Lenka, to myślę, że sandałki będą o.k., tym bardziej, że nie są z odkrytymi paluszkami, tylko bardziej zabudowane. Zawsze można skarpetkę założyć, jak będzie chłodniej:tak:A na jesień trzewiczki
A poza tym, to śliczne buciki!

Do góry