reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Patrzac na Lenke to pewnie zacznie chodzic szybko!
Moja ma dwie pary butow Ecco w rozmiarze 19. Wedlug mnie sa fantastycze i nie maja sobie rownych. Fakt, kupilam je na sales wiec kosztowaly malo.

Ja chyba kupilabym jeszcze sandaly, bo do konca wrzesnia moze w nich smialo chodzic.

Ostatnia edycja:
reklama
Pabla sliczne butki:tak:My nie mamy jeszcze bucikow ale niedlugo zaczne sie rozgladac Mis zrobil dzis kroczka ale do tylu :tak:

Pabla ja tez mysle ze sandalki beda lepsze, a we wrzesni , pazdzierniku adidasy:tak:
G ma buty z Ecco i jest zadowolony. Wujek mu kupuje w Danii. Chcemy teraz dla Seby kupic tez:tak: Ale te adidaski mi sie podobaja, sa super:tak:

Andula, kurczę albo masz niesłychanego farta, albo w Szczecinie innego NewYorkera macie, bo ja nijak tam na takie fantastyczne przeceny trafić nei mogę:-p

Pabla, też optuję za sandałkami! Mocniejsze butki to bym dopiero jesienią kupowała:tak:

Andula, kurczę albo masz niesłychanego farta, albo w Szczecinie innego NewYorkera macie, bo ja nijak tam na takie fantastyczne przeceny trafić nei mogę:-p
:tak:
Surv u nas czesto sa mega przeceny kilka dni temu kupilam dwie tuniki przecenione z 119 na cale 13.95:tak:.Duza czesc bizuterii jest po 3.95 i takim sposobem stalam sie kolekcjonerka bo az szkoda mi nie kupic;-):-)

Dziawczyny ja to chyba sknera jestem ale weszlam do Bartka i zobaczylam sandalki za 140 zl to z lekka mnie zatkalo a najlepsze jest to ze Michal bedzie w nich "chodzil" maksymalnie 2 miesiace ...:sorry:Poszukam jakiejs tanszej dobrej firmy..

Ostatnia edycja:
reklama
fajne te ecco.. ale jak patrzyłam to tam 150 to najniższa cenowa stawka.. :tak:
Andula mnie też szokują te ceny bucików:tak::tak::tak:
jak narazie nam niepotrzebne:no::no::no::no: i nie wiadomo kiedy będę
wziełam tylko miarke z deichmana chyba żeby wiedzieć jaką dziecię ma stópkę i jak zmierzyłam to ma prawie 20 więc skoro ciut więkesz mają być to 21:-)
no ale my to kupować będziemy jesienią pewnie dopiero..:tak::tak: ale młoda ma takiego nerwa ostatnio że tylko ja na ręce brać i najlepiej to stawiać na nózkach... normalnie szok..i nic tłumaczenia o raczkowaniu i tym podobnych ćwiczeniach..ćwiczymy te rzeczy co surv i pabla ćwiczyły no ale młoda patrzy na mnie z lekko zdziwioną miną co też ta matka wymyśla:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry