reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Beaa - ciuszki super!
Lenka ma około 80 cm, waga około 9 kg.
Przede wszystkim ma ciuszki na 80, bo 74 już są za ciasne, ostatnio kupiłam parę ciuszków na 86 i są ok, ale to głównie bodziaczki. Jak kupiłam spodnie i bluzę na 86 to ma za długie nogawki i rękawy.

Renia fajowe te buciki, ale to po domu?
Beaa to Zainab ma tez dużą nóżkę, ja sprawdzałam to Kuba nike ma 4 i są lekko za duże:tak:

Gucie są fajne ale na taką pogodę to tylko po domu bo one nie są ocieplane . Rewelacyjne są na wiosnę-lato.

Adaś nosi ubranka 80 , w 74 mieści się tylko w body i to też tak cięzko już. 86 to tak jak u Lenki trochę rękawy za długie. Noga rozm.21. Więc na wiosnę kupujemy buty 21/22 i chyba sobie zagundujemy Gucie.

Bea no zaszalałaś koleżanko:szok::szok::szok: świetne zakupy!!!! normalnie już Ci zazdroszczę:-p butki są suuuper, a ta bluzeczka fioletowa- boska!!! poczekaj Ty tylko jeszcze pare razy nam zaprezentujesz taki arsenał zakupowy, a któregoś pięknego popołudnia zastrukam do twych drzwi z hasłem- NIESPODZIANKA:-D:-D:-D:-D:-D
my nosimy 80, ale bodziaki nosimy 86 (bo 80 zdecydowanie za mala) natomiast spodenki i bluzy 86 tak jak u Lenki lekko przydlugawe:tak:

reklama
K dzisiaj kupił Maciusiowi rowerek biegowy na giełdzie za oszałamiającą kwotę 20 zł,ale w super stanie:-D

Załączniki

• DSC07664.jpg
    DSC07664.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 35
Do góry