reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Sylcia fajna kurtka:tak:
My czesto chodzimy pieszo ale wozka tez uzywamy:tak: My kurtke mamy dobra z zeszlego roku rozm.80, ale chyba do konca zimy nie wytrzyma wiec kupie jej wieksza.
ja kupilam dzinsy rurki w Lidlu za zawrotna cene 19.90:-D

reklama
No dziewczyny to zakupy udane:tak:
Sylacia śliczna kurtka:tak:
Ja się mam zamiar wybrac do Lidla,bo maja byc piżamki dziecięce,a tego nam właśnie teraz brakuje.
Co do wózka to ja swój ostatnio musiałam dokładnie wyprać,bo stał na korytarzu i taki zakurzony była,ze aż mi się go szkoda zrobiło:sorry:
I na dłuższe trasy jednak wózek bierzemy,a zwłaszcza jak trzeba gdzieś w miare sprawnie dojść,bo na nożkach to młody różne trasy obiera i zwykle trzeba się z nim użerać.Wczoraj w ZOO tez mieliśmy wózek,wprawdzie młody dużo biegał,ale momentami było niebezpiecznie jak koniecznie chciał się na ogordzenia wspinac:sorry:

Fajne zakupy! Wczoraj myślałam własnie, czy ja mam kombinezon dla Olgi - mam po Mikusiu. W ubiegłym roku w niego wpadła, więc teraz powinien być ok

O piżamki w Lidlu będą -dobrze wiedzieć :)
Madzia kuba jednak też jeszcze wózkiem jeździ, fakt dużo chodzi ale czasami wózek też jest przydatny :)

Trzeba zatem śmigać do Lidla. Ja mam całą zimówkę z zeszłego roku, bo kupiłam lekko za dużą tak więc nie muszę się martwić ani o kombinezon, ani o kurtkę:) Jedyne czego nie mam, to buty i to będę musiała zapewne wkrótce nabyć:):):)

A ja zaryzykowałam i kupiłam małemu używane Bartki na allegro, zawsze byłam przeciwniczką kupowania używanych butów no ale:-p kupiłam rozmiar 24,zimowe z przeznaczeniem do zniszczenia na górkach no i za 36zł+przesyłka :)
i tak 2 parę będę musiała kupić ale to raczej w smyku na wyprzedażach:tak::-)

Magdzik nic nie wiem na ten temat ale w tamtym roku w listopadzie juz były wyprzedaże. Obecnie buty kosztują 129zł (te co chce dla Kuby) a zapewne je przecenią najpierw na 99zł, potem na 70zł. Tak kupiłam w tamtym roku ;)

reklama
Kicrym - też kupiłam Bartki na allegro, po raz pierwszy kupiłam używane, ale jestem zadowolona i też za 36 zł:-D tylko ja kupiłam na teraz, bo na zimę mam elefanty ocieplane z goretexu, więc luz.
a takie Bartki kupiłam:
Trzewiki Bartek 21 idealne na jesień!!! (1209458493) - Aukcje internetowe Allegro
dziś przyszły, super stan, praktycznie nie zniszczone.

na zimę też wyprawkę mam, 2 kombinezony i buty tylko szalik i czapę i rękawiczki muszę kupić.
a i kupiłam te piżamki z Lidla- super są! mięciutkie, przyjemne w dotyku, naprawdę fajne.

Do góry