reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Maciuś to sporą nóżkę masz :tak:

Surv powodzenia w szukaniu Świnki Pepy :-D ja dla Oli szukałam swego czasu wszystkiego z Kubusiem Puchatkiem, teraz najważniejsze są wszelkie pluszowe psy :-D
A co do rozmiaru to chyba mamy jedne z najmniejszy nóg, bo Wikusia nosi 21,22 rozmiar, przy czym kozaki rozm,22 są sporo za duże :sorry2:

reklama
u nas rozpiętośc jest od 25 do 27 nawet, ale rozmiar rozmiarowi nierówny.
wg takiej średniej jest 25:tak:
młody natomiast ma dość pulchna nóżkę:-) i podbicie wysokie chyba też, nosimy aktualnie z zary fajne adisaski, rozmiar 22, ciut duże ale nózke trzymają:tak::tak::tak: jego rozmiar coś w okolicach 21 jest aktualnie:tak:

Kic wózek fajny.

A ja pytanko , no ba mam kurtkę na zimę dla Wiki, ale chcę jeszcze kombinezon, no i zastanawiam się nad rozmiarem czy 86 czy 92???? May mniejszych dzieci wypowiadać się :tak::-D:-D:-D

A myśmy dostali kurtke zimową ze Scooby Doo ,młody zajarany ,z tym ,ze to rozmiar 3-4 lata ale i tak dobra,teraz tylko spodnie jakieś ocieplane dokupie i juz kombinezonu nam nie trzeba będzie

Madzia no właśnie chłopięcych spodni na allegro sporo, a dziewczęcych mniej, poza tym do tej kurtki z H&M muszę mieć jednolite i jakieś ciemne bądź fioletowe najlepiej i nic znajść nie mogę:sorry2:, więc myślę o kombinezonie dodatkowo i może 1 częściowym, sama nie wiem :confused::baffled:

Sylcia Kuba jest z tych mniejszych dzieciaków a kombinezon mamy na 86 z cocodrillo, myślę że będzie dobry, kurtke też mam na 86 i na razie jest jak wór:baffled:ale na szczęście mam z tamtego roku na 80 więc jest ok :) zależy jaka firma, z cocodrillo, next są ciuchy większe (przynajmniej na mojego Kubę:-p)ogólnie nosi 80/86 ale rajtuzki czy spodnie kupuje 86/92:tak:czapkę teraz mu kupiłam na 74:szok:(z H&M w takie sowy;-))
No i jakos dzisiaj szału zakuopwego nie było w H&M:cool2:kupiłam jedną koszulę i jeden T-shirt z kurtek nic ciekawego...
w LIdlu fajne rajstopki kupiłam:tak:

reklama
Kicrym to myśmy mieli z cocodrillo kombinezon w tamtym roku na 86:tak: Kurcze,że też wczesniej się nie zorientowałam,to bym wam podesłała,a tak to chyba koleżankę poratuję,bo ona ma smyka rok młodszego od naszych.

Rajstopki muszę przewertować i zobaczyć ,które dobre z tamtego roku,ale mam też z 4 pary nowych to wystarczy.Z resztą jak już jest zima,to ja młodemu rajstopek nie zakładam,wolę spodnie od kombinezonu,bo po pierwsze cieplejsze,a po drugie to w żłobku ściągam i zostaje w normalnych gaciach,a z rajstopami to jest zabawa,bo ja mam uraz z dzieciństwa jak musiałam w przedszkolu chodzić w samych rajstopach,to tez młodego tak nie puszczam,nawet jak ma ubrane pod spodniami to je w żłobku ściągam i zakładam tylko spodnie:sorry2:

No i zostały nam buty do kupienia i to takie na teraz,bo narazie mamy takie http://allegro.pl/buty-disney-chlopiece-buciki-rozm-21-jak-nowe-i1250779742.html,ale te "dziury" to juz raczej nie praktyczne na taka pogodę i kozaki tez musimy kupić,ale to już blizej zimy,bo nie wiem jak młodemu noga urośnie.

Ostatnia edycja:
Do góry