reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym, świetne ciuszki! Kurtka mi się szczególnie podoba. Ja nakupiłam tyle różowości, bo ciężko cokolwiek w innym kolorze znaleźć, a Mała zaczyna już mieć własny gust i bluzeczki chłopięce zaczyna kontestować;P Na szczęście przynajmniej kurtkę i kozaczki mamy czerwone:-D

Dorka z zakupami w tych sklepach co są też w PL uważaj, bo można się przejechać - ja tak w Niemczech małej kupowałam, po czym okazalo sie, ze to samo jest w PL taniej:-p Więc teraz z Drezna importuję głównbie baranki Shauny bo u nas nie ma:-D no ale fakt, że tam zdecydowanie większy wybór wszystkiego, nawet jak marki te same:tak:

reklama
Kicrym super szmatki:tak: Kurteczka bardzo mi sie podoba.
Dorka Ty leć do Primarku,bo tego w Pl nie ma ,a tam są naprawde tanie i fajne rzeczy:tak: Tego sklepu mi najbardziej brakuje:sorry2:

Moja mam kupiła Maciusiowi następną kurtkę:-) taką z tesco ,moro z rękawami ze swetra ocieplanymi

No właśnie - muszę Tesco odwiedzić, bo jestem zakochana w ichniejszych ciuszkach! Ale to dopiero na początku listopada, bo po zakupach obuwniczych dla mnie i Marcina (wszystkie możliwe buty mu się w tym samym momencie rozjechały) budżet mocno napięty:)

oto moje zakupy, nie wszystkie. Czapka kupiona we Wloszech a reszta w Irlandii IMG_0530.jpgIMG_0531.jpgIMG_0529.jpgIMG_0528.jpgIMG_0527.jpg

reklama
Myśmy kozaki rozmiar 24 mieli w tamtym roku:-D teraz jesienne ma 25,a le zimowe chyba już 26 trzeba będzie.

Dorka super ciuszki,i butki naprawdę fajne i fajna cena.

Do góry