reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Andula boska ta kurteczka ,tez bym na nia zachorowala:tak:i jeszcze z czapula-boskie.Uwielbiam takie kolory.Dresik tez na wypasie:tak:
Tosika sukienka i spodenki bajeranckie i takie zielone-moje ulubione.A macie juz jakiegos kandytata na kawalera?A no tak Adas,ale jakby cos nie wyszlo to Macius bylby chetny.;-)
Mamusie zrobcie zdjecia i fotki dawajcie w nowych ciuszkach!

reklama
To my się też pochwalimy... a co :-p

Butów to mamy sporo... ale takie z ostatnio zakupionych to mamy takie:
nowy-1.jpg

Taki sweterek Mexx`a

jeszcze podobny zielony ale w praniu to fotek nie robie... hyhy... na zamkniętym Zu w nim występuje :-p

Oprócz tego troche body, pare bluzek i spodenki... a tak to na razie nie szalejemy z ciuszkami...

Najwazniejsze mamy... wsio na chrzest... kiecka jest, rajstopki są, sandałki są i płaszczyk jest... :-) więc będzie gicior :-)

ja też zakupiłam sobie kreację... niestety nie sukienkę. Zakupiłam spodnium, w sumie zawsze sie później przydadzą... a pochwalę się jak tylko wróci od krawcowej bo pare przeróbek trzeba było zrobić... :-)

Tosika mamy taką samą czapeczke z Wójcika... :-)

Ostatnia edycja:
Julia trampy normalnie przeboskie:-) i sweterk taki kobiecy (sama bym taki chciała:-p)
Prosimy o wstępną prezentacje kreacji Zu przed chrzcinami:rofl2:
Jula a jaki rozmiar kupiłas tej czapeczki?? Bo ja 80 i zastanawiam się czy z deczka nie za duza będzie (bo teraz się w niej troćkę topi;-))

Tosika... my mamy rozmiar 74 i jest taki na styk...

a kreacje mamy taką...
suknia wraz z bolerkiem i kapelusikiem

płaszczyk taki:

i sandałki takie

:-)

reklama
Do góry