Ale powiem wam teraz coś jeżeli chodzi o to wiaderko. Pamiętacie jak sie urodziła Majka? Strasznie ryczała przy kąpieli nie dało sie jej wogóle w żaden sposób uspokoić po prostu panika. Położna poleciła im to wiaderko i od tamtej pory dziecko prawie usypia w kąpieli... chwalą sobie jak nic innego i podobno jest bardzo wygodne. Na zamkniętym wstawie zdjecie w nim.
reklama
Andula
Fanka BB :)
Ja tez nie jestem sobie w stanie wyobrazic Michala w akim wiaderku...ale moze to jakas alternatywa dla dzieciaczkow ktore boja sie kapieli
Mam kolejny prezent na roczek
CHODZIK EDUKACYJNY KUBUŚ PUCHATEK EICHHORN nowy (636657463) - Aukcje internetowe Allegro

Mam kolejny prezent na roczek
CHODZIK EDUKACYJNY KUBUŚ PUCHATEK EICHHORN nowy (636657463) - Aukcje internetowe Allegro
Andula, stolik super, ale tak jak piszą dziewczyny - co na to rodzice?;-)Pchacz też fajny
Post, słyszłam o tym wiaderku jak byłam z Mikim w ciąży. Dla mnie odpada, ale może faktycznie, tak jak pisze Julia, dzieciaczkom się podoba?
Dorka, super ubranka

Post, słyszłam o tym wiaderku jak byłam z Mikim w ciąży. Dla mnie odpada, ale może faktycznie, tak jak pisze Julia, dzieciaczkom się podoba?
Dorka, super ubranka

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
jak czytam to wiaderko dobre jest dla wczesniaków

Ale ja sobie iki nie wyobrażam w wiaderku

..nie wiem jakbym ją tam teraz wcisnęła ale z filmiku fakt widać że dzieciaki błogie miny mają
Także jak Julia piszesz dla takich zestresowanych dzieciaków to pewnie strzał w dziesiątkę...natomiast nic nie poradzę...ja widzę duży blender...no

Ale ja sobie iki nie wyobrażam w wiaderku

Także jak Julia piszesz dla takich zestresowanych dzieciaków to pewnie strzał w dziesiątkę...natomiast nic nie poradzę...ja widzę duży blender...no

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
:-):-):-)
Ale Majeczka jest słodka:-):-):-):-):-)...i błogość na buźce....bezecnne
Już się Łucka nie mogę doczekać, taki mały robaczek:-)
Ale Majeczka jest słodka:-):-):-):-):-)...i błogość na buźce....bezecnne
Już się Łucka nie mogę doczekać, taki mały robaczek:-)
Roni21
Spider's Web
w moim przypadku zalozenie jak najbardziej trafneale skąd to założenie, że każda młoda matka obrasta wściekle tłuszczem?:-)

agnik84
Zaangażowana w BB
Dorka – fajne ciuszki 
Post – tez mam takie skojarzenia co do tego wiaderka
no i ten pępuszek w wodzie 
Andula – spodobał mi się bardzo ten pchacz :-)

Post – tez mam takie skojarzenia co do tego wiaderka

Andula – spodobał mi się bardzo ten pchacz :-)

reklama
Podziel się: