reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ale powiem wam teraz coś jeżeli chodzi o to wiaderko. Pamiętacie jak sie urodziła Majka? Strasznie ryczała przy kąpieli nie dało sie jej wogóle w żaden sposób uspokoić po prostu panika. Położna poleciła im to wiaderko i od tamtej pory dziecko prawie usypia w kąpieli... chwalą sobie jak nic innego i podobno jest bardzo wygodne. Na zamkniętym wstawie zdjecie w nim.

reklama
Dorka - super ciuszki!!
Co do wiaderka - słyszałam podobne opinie co Julia - te dziewczyny które uzywały bardzo sobie chwaliły.Ja sobie wprawdzie nie wyobrażam Leny tak włożonej,ale niektórym dzieciakom to chyba pasuje:confused:

Andula, stolik super, ale tak jak piszą dziewczyny - co na to rodzice?;-)Pchacz też fajny:tak:
Post, słyszłam o tym wiaderku jak byłam z Mikim w ciąży. Dla mnie odpada, ale może faktycznie, tak jak pisze Julia, dzieciaczkom się podoba?
Dorka, super ubranka:tak:

jak czytam to wiaderko dobre jest dla wczesniaków:tak::tak::tak:
Ale ja sobie iki nie wyobrażam w wiaderku:no::no::no::no:..nie wiem jakbym ją tam teraz wcisnęła ale z filmiku fakt widać że dzieciaki błogie miny mają
Także jak Julia piszesz dla takich zestresowanych dzieciaków to pewnie strzał w dziesiątkę...natomiast nic nie poradzę...ja widzę duży blender...no:baffled::baffled::baffled:

:-):-):-)
Ale Majeczka jest słodka:-):-):-):-):-)...i błogość na buźce....bezecnne
Już się Łucka nie mogę doczekać, taki mały robaczek:-)

Dorka – fajne ciuszki :tak:
Post – tez mam takie skojarzenia co do tego wiaderka:-p:-D no i ten pępuszek w wodzie :confused:
Andula – spodobał mi się bardzo ten pchacz :-):tak:

reklama
Dorka super ciuszki:tak:
Andula super te zabawki, oczywiście nie wiadomo co wybrać:dry:
ja pierwszy raz widzę takie wiaderko:szok:kurcze nie wiedziałąbym jak w tym kąpać:dry:

Do góry