reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Pearl – super buciki. Ja właśnie kupiłam cos podobnego dla Zuzi. Ładnie „trzymają” nóżkę, podeszwa giętka więc myśle że do chodzenia będą w sam raz:tak: i nam Pani poleciła właśnie takie co mają zakryte paluszki choć mi się to nie za bardzo podoba ale bezpieczeństwo wiadomo ważniejsze :tak:Rozmiar 20

Beaa – no no ale zaszalałaś :szok:ale zakupy super :-)

A to nasze sobotnie okazje Sweterek był przeceniony z 55 na 20 zł a buciki w Bartku - 30% :-)

Załączniki

• bluzeczka.JPG
    bluzeczka.JPG
    36,9 KB · Wyświetleń: 35
  • sandałki.JPG
    sandałki.JPG
    44,1 KB · Wyświetleń: 59
  • sweterek.JPG
    sweterek.JPG
    40 KB · Wyświetleń: 44
  • spodenki.JPG
    spodenki.JPG
    33,9 KB · Wyświetleń: 43
Beaa no to zaszalałaś!!:-D:-D piękne rzeczy , komlpecik biały Zainab slodziutki, ta kosta mieka jest rewelacyjna:tak:Ciekawe czy u nas można taką kupić?? No i sandałki i japonki- Boskie!!! bardzo mi sie podobają:tak:
Agnik buciorki pierwsza klasa :tak: no i fajne promocje ubrankowe:tak:

przyszła książeczka rymowanka:-):-):-) i dziecię od Babci dostało :tak::tak::tak:
Bardzo jest przejęta:-):-):-) i oglada i ogląda.. no wiedziałam że mól książkowy to jednak książeczkę łyknie:tak::tak::tak::-D:-D

Agnik- swietne rzeczy, buty rewelacyjne, takie wysokie- sliczne, pewnie byly drogie.
Ja jescze kupilam kilka ciuszkow w roz. 12-18, ale wczoraj juz nie mialam sily ich fotografowac.

Zawsze chcialam miec coreczke i ja stroic, no i teraz chyba przesadzam z iloscia ciuchow. No coz, moze jakas moja kolezanka skorzysta, albo...siostrzyczka Zainab:-D.

reklama
Do góry