reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

ja ostatnio kupiłam fajne buciki w CCC za niecałe 15 zł (zdjęcia poniżej) i widzę, że Małemu pasują, a On ma dość szeroką nóżkę, więc trzeba trochę nawybrzydzać zanim się coś kupi:-D

Załączniki

• Zdjęcie0148.jpg
    Zdjęcie0148.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie0149.jpg
    Zdjęcie0149.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Kate - fajne butki:-D:-D:-D

Ja Julce kupiłam w Realu podobne paputki za podobną cenę. Są super do szaleństw domowych i w razie katastrofy nie żal będzie wyrzucić:tak::tak::tak:

Kate butki swietne.:tak:
Ja tez musze sie przejsc do CC. Mamy dwie pary adidasow, chce malej kupic jakies eleganckie polbutki na jesien:tak:

KATE fajne trampy:tak:my mamy podobne z BOOTI:tak:wczoraj kupiłam bo małemu buty przemokły:-D
Magdzik a te z reala to są takie trampowate?Kuba narazie chodzi po domu na bosaka albo w skarpetkach bo w tramkach to za gorąco:baffled:ale jak jesień się zacznie to trzeba będzie jakieś papcie kupić:sorry2:

Kate fajowskie te buciki no i za tą cenę to naprawdę ekstra:tak:

Nasz Maciek to lata po domu albo w tych klumpach gumowych,albo na bosaka,a w Zakopanem kupiliśmy my bamboszki,w sumie na zime ale już są dobre:sorry2:,więc czasem mu zakładam,bo i tak wszędzie kafle to w stopy zimno. A śmiesznie w nich wygląda strasznie:-D:-D:-D

Natasia też zasuwa w skarpetkach z ABS-em albo na bosaka. Wczoraj lało jak z cebra i chyba mi jesienią zawiało bo kupiłam jej w Pepco takie kapciuchy-myszki mięciutkie z antyposlizgową podeszwą na chłodniejsze dni. :tak: Czadowo wygląda:-D
Mamy takie sztywniejsze z Lemigo ale wydaje mi się że małej za sztywno w tych butkach:eek:

Maciuń wklej zdjęcie w bamboszkach plisssss:-)
EEEE Prezes....fajoskie buty :tak:
Niestety dla Natasi te różne trampeczki z CCC są za szerokie.
Misia napewno znajdzie cos dla siebie. Widziałam tam takie eleganckie pantofelki-balerinki zapinane na paseczek. Śliczne były ale od rozmiaru 20.

Ostatnia edycja:
No i kupiłam takie same trampeczki Adasiowi jak Kate dla Antosia :-) oraz jako kapcie takie o poniżej za niecałe 15zł za to trampeczki za ok.20zł , ale byłam w BOTI a nie CCC to może dlatego.
W tych trampeczkach Adaś śmiga rewelacyjnie ale troszkę mu się noga poci, ale z drugiej strony nie przemierza przecież jakiś kilometrów.
Ponadto mamy jeszcze wishoty oraz boti kids ( tylko nasze wchodzą bardziej w brąz )
Aha, i kupiłam dziś też od koleżanki kombinezon na zimnę z coccodrillo .
Teraz się jeszcze rozglądam za spodniami na jesień typu sztruksy itp.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry