reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
O fajne , bede musiala sie przejsc , moze tez cos dla mlodzienca znajde :-)
KATE fajne trampy
my mamy podobne z BOOTI
wczoraj kupiłam bo małemu buty przemokły
Magdzik a te z reala to są takie trampowate?Kuba narazie chodzi po domu na bosaka albo w skarpetkach bo w tramkach to za gorąco
ale jak jesień się zacznie to trzeba będzie jakieś papcie kupić

Magdzik a te z reala to są takie trampowate?Kuba narazie chodzi po domu na bosaka albo w skarpetkach bo w tramkach to za gorąco

Kate fajowskie te buciki no i za tą cenę to naprawdę ekstra
Nasz Maciek to lata po domu albo w tych klumpach gumowych,albo na bosaka,a w Zakopanem kupiliśmy my bamboszki,w sumie na zime ale już są dobre
,więc czasem mu zakładam,bo i tak wszędzie kafle to w stopy zimno. A śmiesznie w nich wygląda strasznie

Nasz Maciek to lata po domu albo w tych klumpach gumowych,albo na bosaka,a w Zakopanem kupiliśmy my bamboszki,w sumie na zime ale już są dobre

mamabartka
...i Natalki :)
Natasia też zasuwa w skarpetkach z ABS-em albo na bosaka. Wczoraj lało jak z cebra i chyba mi jesienią zawiało bo kupiłam jej w Pepco takie kapciuchy-myszki mięciutkie z antyposlizgową podeszwą na chłodniejsze dni.
Czadowo wygląda
Mamy takie sztywniejsze z Lemigo ale wydaje mi się że małej za sztywno w tych butkach
Maciuń wklej zdjęcie w bamboszkach plisssss:-)
EEEE Prezes....fajoskie buty
Niestety dla Natasi te różne trampeczki z CCC są za szerokie.
Misia napewno znajdzie cos dla siebie. Widziałam tam takie eleganckie pantofelki-balerinki zapinane na paseczek. Śliczne były ale od rozmiaru 20.

Mamy takie sztywniejsze z Lemigo ale wydaje mi się że małej za sztywno w tych butkach

Maciuń wklej zdjęcie w bamboszkach plisssss:-)
EEEE Prezes....fajoskie buty

Niestety dla Natasi te różne trampeczki z CCC są za szerokie.
Misia napewno znajdzie cos dla siebie. Widziałam tam takie eleganckie pantofelki-balerinki zapinane na paseczek. Śliczne były ale od rozmiaru 20.
Ostatnia edycja:
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No i kupiłam takie same trampeczki Adasiowi jak Kate dla Antosia :-) oraz jako kapcie takie o poniżej za niecałe 15zł za to trampeczki za ok.20zł , ale byłam w BOTI a nie CCC to może dlatego.
W tych trampeczkach Adaś śmiga rewelacyjnie ale troszkę mu się noga poci, ale z drugiej strony nie przemierza przecież jakiś kilometrów.
Ponadto mamy jeszcze wishoty oraz boti kids ( tylko nasze wchodzą bardziej w brąz )
Aha, i kupiłam dziś też od koleżanki kombinezon na zimnę z coccodrillo .
Teraz się jeszcze rozglądam za spodniami na jesień typu sztruksy itp.
W tych trampeczkach Adaś śmiga rewelacyjnie ale troszkę mu się noga poci, ale z drugiej strony nie przemierza przecież jakiś kilometrów.
Ponadto mamy jeszcze wishoty oraz boti kids ( tylko nasze wchodzą bardziej w brąz )
Aha, i kupiłam dziś też od koleżanki kombinezon na zimnę z coccodrillo .
Teraz się jeszcze rozglądam za spodniami na jesień typu sztruksy itp.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: