reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny kupujecie dzieciakom buty przez neta?chce małemu Bartki jesienne kupić ale nie wiem jaki rozmiar...teraz ma nóżkę ok 13 cm, sandałki ma 22 i są na styk (coolclub ze smyka) i 23 i ma ok 5-6mm luzu z Adidasa. Nie wiem czy zamówić 23 czy 24 bo w różnych aukcjach podaja rózną długość wkładki:baffled:
a może któraś ma Bartki w takich rozmiarach i może mi zmierzyć ile maja wewnątrz;-):-)

Kic najlepiej,to idź do Bartka i przymierz mu buty a potem zamów przez internet
Maks z befado ma 23,a adidasa 24 a z geox 25,także co firma to inaczej

Kic..ja kupuję,, kieruj sie właśnie głównie długością wkładki..Ja bym kupiła na 24 no ale np Młodej rosną dosyć bo ona ma teraz 25 a młody pawie 21.
postaw młodemu stopę na kartce odrysuj i zmierz najdłuższy ocinek. Od pięty do paluszka

Kic, ja już nie kupię - ale zimowych, bo o ile długość wkładki była ok, tak szerokość cholewki/podbicie taka, że na siłę wciskałam mu buciki. Niestety odesłałam. Bartków w tym rozmiarze nie mam - tylko większe :-)

Kurcze nie wiem co zrobić, chciałabym jechać do sklepu i przymierzyć ale sęk jest w tym że zamknęli sklep Bartka w miejscu mi wiadomym i nie wiem gdzie jest takowy w Katowicach bądź okolicy:baffled:geox'ow mu nie kupię-za drogie, pozostaje Elephanten lub CoolClub ale wiosenne Bartki sprawdziły się w 100% i teraz bym chciała takie same tylko rozmiarowo większe :happy2:
Kasia a po Mikim nie zostawiałaś bucików?ja po Kubie zostawiam, ma ich na tyle że nie zdąży zniszczyć:-pkurcze myślałam że mnie poratujesz:-p

Kic, w Sosnowcu w Plejadzie jest Bartek:tak: Daleko nie macie.

Ja nie kupuję w necie bo jak pisała Kasia długość to jedno a szerokość i podbicie to drugie.
Nataśka ma bardzo drobną stopę i generalnie od urodzenia kupuję jej Elefanteny albo Bobbi w Deichmannie. Piękne to te buty nie są ale jedyne które dobrze leżą na nóżce.
Ma tam jakieś inne też ale musimy wszystko mierzyć.
Bartki naprzykład o wiele za szerokie.

reklama
Narazie zakończyłam poszukiwania, bo Kuba wszedł do wiosennych Bartków:szok: rozmiar 21 a sandały miał 23:sorry2:
MamaBiN masz jakiś fajny wózek na oku bo ja aktualnie zostałam bez:-pmojego chicco skip własnie sprzedałam:-p:-)

Do góry